![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους. Εν ολίγοις, το πρόβλημά μου είναι (και πιστέψτε με, αυτό έχει αποδειχθεί να είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλυθούν από ότι νόμιζα): Πώς να μετατρέψει κατακόρυφο συγχρονισμό (vsync) off; Έχω: -OS: Windows Vista Home Premium, Έκδοση: 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001 -Προσαρμογέα οθόνης: ATI Radeon 3100 Graphics -Monitor: Generic PnP Monitor -DirectX έκδοση: DirectX 10 -Resolution: 1440 * 900 -Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γραφικά μου λογισμικό (παρέχεται από την ATI Catalyst Control Center): Driver Packaging Version 8,612-090428a-080268C-ATI Καταλύτης ™ Έκδοση 09,5 Provider ATI Technologies συν 2D Driver Version 8.01.01.899 2D Driver File Path / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL Version 6.14.10.8664 Catalyst ™ Control Center Version 2009.0428.2132.36839 Ακούγεται σαν είμαι noob, αλλά έχω ήδη προσπαθήσει να μετατρέψει vsync off με τα ακόλουθα θέματα: -ATI Tray Tools (τελευταία έκδοση) -ATI Catalyst Control Center (τελευταία έκδοση) -Η απενεργοποίηση Desktop Window Manager και AERO διεπαφής (άκουσα ότι έχουν κάτι να κάνουν με αναγκάζουν για vsync) Φυσικά βρήκα το vsync διακόπτη από την ATI Tray Tools και ATI Catalyst Control Center. Αλλά αν αλλάξω το να «Πάντα off", αυτό δεν είναι off. Πώς ξέρω ότι δεν είναι off; Λοιπόν, επειδή το παιχνίδι (που θα ήθελα να παίξει με vsync off) διατηρεί λέει το fps είναι 60 (πρέπει να είναι πολύ πάνω από 200 με vsync off). Το παιχνίδι δεν έχει ενσωματωμένο στο vsync διακόπτη επιλογές. Δεν νομίζω ότι αναφέρεται το όνομα του παιχνιδιού είναι σημαντική. Αυτό είναι παράξενο, διότι τα προγράμματα πιστεύω vsync είναι απενεργοποιημένη, αλλά αυτό είναι λάθος. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα που προκαλείται από τα Windows Vista. Επίσης ακούγεται ότι DirectDraw επιτάχυνση επηρεάζει vsync αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσετε το dxdiag.exe. Ποτέ δεν ζήτησε βοήθεια στο φόρουμ, έχω μόνο περιήγησης - για ώρες για να λύσουν αυτό το απλό άκουσμα πρόβλημα. Για να διατηρηθεί η φήμη σας, παρακαλώ να με βοηθήσει! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το παιχνίδι ενδέχεται έχει max fps cvar, εκτός αν είναι σε όλα τα σχετικά προγράμματα, Vista δεν έχει καμία σχέση με αυτό, είναι όλες μέσω του οδηγού που έχετε και την μετέτρεψε σε εκτός του οδηγού. Κάπως έτσι κι αλλιώς άχρηστη, δεδομένου πως πάνω από 60fps δεν επηρεάζει πραγματικά τα πάντα, αλλά υποθέτω ότι έχετε τους λόγους σου.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|