μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Vista: Κάθετη συγχρονισμό (vsync) πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26ης Μαΐου 2009, 03:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows Vista: Κάθετη συγχρονισμό (vsync) πρόβλημα

Γεια σας όλους.

Εν ολίγοις, το πρόβλημά μου είναι (και πιστέψτε με, αυτό έχει αποδειχθεί να είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλυθούν από ότι νόμιζα): Πώς να μετατρέψει κατακόρυφο συγχρονισμό (vsync) off;

Έχω:
-OS: Windows Vista Home Premium, Έκδοση: 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001
-Προσαρμογέα οθόνης: ATI Radeon 3100 Graphics
-Monitor: Generic PnP Monitor
-DirectX έκδοση: DirectX 10
-Resolution: 1440 * 900

-Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γραφικά μου λογισμικό (παρέχεται από την ATI Catalyst Control Center):
Driver Packaging Version 8,612-090428a-080268C-ATI

Καταλύτης ™ Έκδοση 09,5

Provider ATI Technologies συν

2D Driver Version 8.01.01.899

2D Driver File Path / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000

Direct3D Version 8.14.10.0662

OpenGL Version 6.14.10.8664

Catalyst ™ Control Center Version 2009.0428.2132.36839

Ακούγεται σαν είμαι noob, αλλά έχω ήδη προσπαθήσει να μετατρέψει vsync off με τα ακόλουθα θέματα:

-ATI Tray Tools (τελευταία έκδοση)
-ATI Catalyst Control Center (τελευταία έκδοση)
-Η απενεργοποίηση Desktop Window Manager και AERO διεπαφής (άκουσα ότι έχουν κάτι να κάνουν με αναγκάζουν για vsync)

Φυσικά βρήκα το vsync διακόπτη από την ATI Tray Tools και ATI Catalyst Control Center. Αλλά αν αλλάξω το να «Πάντα off", αυτό δεν είναι off.

Πώς ξέρω ότι δεν είναι off; Λοιπόν, επειδή το παιχνίδι (που θα ήθελα να παίξει με vsync off) διατηρεί λέει το fps είναι 60 (πρέπει να είναι πολύ πάνω από 200 με vsync off). Το παιχνίδι δεν έχει ενσωματωμένο στο vsync διακόπτη επιλογές. Δεν νομίζω ότι αναφέρεται το όνομα του παιχνιδιού είναι σημαντική.

Αυτό είναι παράξενο, διότι τα προγράμματα πιστεύω vsync είναι απενεργοποιημένη, αλλά αυτό είναι λάθος. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα που προκαλείται από τα Windows Vista.

Επίσης ακούγεται ότι DirectDraw επιτάχυνση επηρεάζει vsync αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσετε το dxdiag.exe.

Ποτέ δεν ζήτησε βοήθεια στο φόρουμ, έχω μόνο περιήγησης - για ώρες για να λύσουν αυτό το απλό άκουσμα πρόβλημα. Για να διατηρηθεί η φήμη σας, παρακαλώ να με βοηθήσει!
Old 26ης Μαΐου 2009, 06:49
Ομάδα Δωρητών

Default Windows Vista: Κάθετη συγχρονισμό (vsync) πρόβλημα

Το παιχνίδι ενδέχεται έχει max fps cvar, εκτός αν είναι σε όλα τα σχετικά προγράμματα, Vista δεν έχει καμία σχέση με αυτό, είναι όλες μέσω του οδηγού που έχετε και την μετέτρεψε σε εκτός του οδηγού.

Κάπως έτσι κι αλλιώς άχρηστη, δεδομένου πως πάνω από 60fps δεν επηρεάζει πραγματικά τα πάντα, αλλά υποθέτω ότι έχετε τους λόγους σου.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.