![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all. Röviden, a probléma az (és hidd el, ez már kiderült, hogy sokkal nehezebb megoldani, mint gondoltam): How to be a vertikális szinkronizálás (FFrek) off? Nekem van: -OS: Windows Vista Home Premium, verzió: 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001 -Videokártya: ATI Radeon 3100 Graphics -Monitor: Generic PnP Monitor DirectX-verzió: DirectX 10 -Felbontás: 1440 * 900 Több információ az én grafikus szoftver (Az ATI Catalyst Control Center): Driver Packaging Version 8,612-090428a-080268C-ATI Catalyst ™ Version 09,5 Szolgáltató ATI Technologies Inc. 2D Driver Version 8.01.01.899 2D Driver File Path / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL Version 6.14.10.8664 Catalyst ™ Control Center verzió 2009.0428.2132.36839 Úgy hangzik, mint én vagyok noob, de én már próbáltam FFrek kapcsolja ki a következő dolgokat: -ATI Tray Tools (legújabb változat) -ATI Catalyst Control Center (legújabb változat) -Letiltása Desktop Window Manager és AERO interfész (Úgy hallottam, hogy valami köze van a kényszer FFrek tovább) Természetesen megtaláltam a FFrek átállni ATI Tray Tools és az ATI Catalyst Control Center. De bár kapcsoló, hogy "mindig ki", nem megy le. Honnan tudom, hogy nem off? Nos, azért, mert a játék (azaz, hogy akarok játszani FFrek ki) tartja a mondás fps van 60 (kellene sokkal 200 felett a FFrek off). A játéknak nincs beépített FFrek kapcsolóval. Nem hiszem, megemlítve a játék neve is fontos. Ez furcsa, mert a programok gondolom FFrek ki van kapcsolva, de ez nem igaz. Én is elkezdtem hinni, hogy a probléma oka a Windows Vista. Azt is hallottam, hogy a DirectDraw gyorsítás FFrek ez érinti a dolog, de nem tudom kikapcsolni a dxdiag.exe. Én még soha nem kért segítséget a fórumokon, én már csak a böngészés - órákig, hogy oldja meg ezt az egyszerű hangzó probléma. Annak érdekében, hogy ki a jó hírnév, kérem, segítsen nekem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A játék valószínűleg egy max fps cvar, ha ki van kapcsolva az összes érintett programok, Vista már nincs mit tenni, minden kezeli a sofőr és már fordult le a vezetőt. Kicsit értelmetlen, mivel amúgy is látta, hogyan át 60fps nem igazán befolyásolja semmit, de azt feltételezni, ha a okokból.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Vista Home SP1 - Hibernálás probléma! | hitman0042 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 4. június 2009 03:49 |
| Probléma megnyitása Windows Photo Gallery kép teljes méretben "Vista | tolet | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. május 2009 10:24 |
| Vertical Sync? Az Ön véleményét is. | Mikel | PC és konzol játékok | 2 | 20. január 2009 18:12 |
| Windows Vista Audio Probléma | johnsoncody18 | Multimédia és kodekek | 5 | 18. december 2007 16:24 |
| Téma eszközök | |
| |