![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor. Pe scurt, problema mea este (si crede-ma, aceasta sa dovedit a fi mult mai dificil de a rezolva decât am crezut): Cum se transforma verticale de sincronizare (vsync) off? Am: -Sistem de operare: Windows Vista Home Premium, versiunea: 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001 Display-adaptor: ATI Radeon 3100 Graphics -Monitor: Generic PnP Monitor -DirectX Version: DirectX 10 -Rezolutie: 1440 * 900 -Mai multe informaţii despre software-ul meu de grafică (furnizat de ATI Catalyst Control Center): Driver Packaging Version 8.612-090428a-080268C-ATI Catalyst ™ Version 09.5 Provider ATI Technologies Inc 2D Driver Version 8.01.01.899 2D Driver File path / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL Version 6.14.10.8664 Catalyst ™ Control Center Version 2009.0428.2132.36839 Se pare ca eu sunt noob, dar am încercat deja să activaţi vsync off cu urmatoarele lucruri: -ATI Tray Tools (mai noua versiune) -ATI Catalyst Control Center (mai noua versiune) Dezactivarea-Desktop Window Manager şi AERO interfaţă (Am auzit ca au ceva de-a face cu forţarea vsync on) Desigur, am găsit vsync a trece de la ATI Tray Tools şi ATI Catalyst Control Center. Dar, cu toate că am trece la "Întotdeauna off", el nu face explozie. Cum stiu ca nu e off? Ei bine, pentru că în joc (pe care am vrea să se joace cu vsync off) păstrează spunând că este de 60 fps (ar trebui să fie mult 200 de mai sus cu vsync off). Jocul nu are nici un built-in vsync comuta opţiuni. Nu cred că jocul a mentiona numele este important. Acest lucru este ciudat, pentru că de programe cred vsync este dezactivat, dar acest lucru este fals. Am început să cred că problema este cauzată de Windows Vista. De asemenea, am auzit că DirectDraw accelerare vsync afectează acest lucru, dar nu pot să-l dezactivaţi în dxdiag.exe. Nu am mai cerut pentru a vă ajuta în forum-uri, am fost doar de navigare - pentru ore pentru a rezolva această problemă pare simplu. Pentru a menţine reputaţia ta, te rog ajută-mă! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocul probabil ca are o max fps cvar, în cazul în care acesta este dezactivat, în toate programele relevante, Vista nu are nimic de-a face cu el, totul se gestionate prin intermediul conducătorului auto şi pe care le-aţi transformat-o în afara conducătorului auto. Fel de rost, oricum să vadă cât de peste 60fps nu afectează cu adevărat ceva, dar presupun aveti motive.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|