![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých. Stručne povedané, môj problém je (a verte mi, to sa ukázala byť oveľa ťažšie k riešeniu, ako som si myslel): Ako sa zase vertikálnu synchronizáciu (Vsync) vypnúť? Mám: -OS: Windows Vista Home Premium, version: 6.0.6001 Service Pack 1 Kompiluje 6001 -Display adapter: ATI Radeon 3100 Graphics -Monitor: Generic PnP Monitor -DirectX verzia: DirectX 10 -Rozlíšenie: 1440 * 900 -Viac info o mojej grafike softvér (za predpokladu, že by ATI Catalyst Control Center): Balenie Driver Version 8.612-090428a-080268C-ATI Catalyst ™ Version 09,5 Provider ATI Technologies Inc 2D Driver Version 8.01.01.899 2D Driver Súbor / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL Version 6.14.10.8664 Catalyst ™ Control Center Version 2009.0428.2132.36839 Znie to, ako som Noob, ale už som sa snažil odbočiť Vsync voľno s nasledovné veci: Zásobník-ATI Tools (najnovšia verzia) -ATI Catalyst Control Center (najnovšia verzia) -Vypnutie Desktop Window Manager a AERO rozhranie (Počul som, že majú niečo do činenia s donutil Vsync o) Samozrejme som našiel Vsync switch od ATI Zásobník Nástroje a ATI Catalyst Control Center. Ale aj keď som ho "Vždy off", nemusí to ísť preč. Ako spoznám, že to nie je voľno? No, pretože hra (že chcem hrať s Vsync off) udržiava vyslovením fps je 60 (by mala byť oveľa vyššia ako 200 s Vsync off). Hra nie je postavená-in Vsync prepínať možnosti. Nemyslím si, kde je v hre meno je dôležitá. To je divné, pretože program je myslím Vsync off, ale je to pravda. Som začala veriť, že tento problém je spôsobený systémom Windows Vista. Tiež som počul, že DirectDraw akcelerácie sa týka tejto Vsync vec, ale nemôžem ju vypnúť v dxdiag.exe. Nikdy som požiadaný o pomoc na fórach, som bola práve prezerá - hodiny k riešeniu tohto jednoduché-sondážne problém. Ak chcete zachovať si reputáciu, prosím, pomôžte mi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hra pravdepodobne má max fps cvar, keď je voľno vo všetkých relevantných programov Vista nemá nič spoločného s tým, je to všetko vybavovať cez ovládač a vy ste sa ho na vodiča. Trochu zbytočné napriek tomu vidieť, ako nad 60fps nie je naozaj nič ovplyvniť, ale predpokladať, máte svoje dôvody.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Vista Home SP1 - Problém režime spánku! | hitman0042 | Operačné systémy Windows | 6 | 4. júna 2009 03:49 |
| Problém Otvorenie programu Windows Fotogaléria obrázkov v plnej veľkosti "Vista | tolet | Operačné systémy Windows | 0 | 12. máj 2009 10:24 |
| Vertikálne Sync? Vaše názory. | Mikel | PC a herné konzoly | 2 | 20. januára 2009 18:12 |
| Windows Vista Audio Problem | johnsoncody18 | Multimedia & Kodeky | 5 | 18. december 2007 16:24 |
| Thread Tools | |
| |