![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Укратко, мој проблем је (и верујте, то је показало се далеко теже решити него што сам мислио): како претворити вертикалне синхронизације (всынц) офф? Ја сам: -ОС: Уиндоус Виста Хоме Премиум, верзија: 6.0.6001 Сервице Пацк 1 Градити 6001 -Дисплаы адаптер: АТИ Радеон 3100 графика -Монитор: Генериц ПнП Монитор -ДирецтКс верзија: ДирецтКс 10 -Резолуција: 1440 * 900 -Више информација о мојој графика софтвера (које АТИ Цаталыст Цонтрол центру): Дривер Пацкагинг Версион 8,612-090428а-080268Ц-АТИ Цаталыст ™ 09 / 5 Версион Провидер АТИ Тецхнологиес Инц 2Д Дривер Версион 8.01.01.899 2Д Дривер Филе Патх / РЕГИСТРЫ/МАЦХИНЕ/СЫСТЕМ/ЦонтролСет001/Цонтрол/Цласс / (4Д36Е968-Е325-11це-БФЦ1-08002БЕ10318) / 0000 Дирецт3Д Версион 8.14.10.0662 ОпенГЛ Версион 6.14.10.8664 Цаталыст ™ Цонтрол Центер Версион 2009.0428.2132.36839 Звучи као да сам нооб, али већ сам покушао скренути всынц офф са следећих ствари: АТИ-Траке Тоолс (најновија верзија) -АТИ Цаталыст Цонтрол Центер (најновија верзија) -Онемогу? Авање Десктоп Уиндоу Манагер и Аеро интерфејс (Чула сам да они имају нешто радити са присиљавање на всынц) Наравно да сам нашао всынц пребацити из АТИ Траке Алати и АТИ Цаталыст Цонтрол центру. Али, иако сам се пребацити на "Увек офф", он не иде офф. Како могу да знају да то није искључено? Па, јер је игра (да желим играти са всынц офф) чува понављајући ФПС је 60 (требало би да буде много изнад 200 са всынц офф). Игра нема изграђен-унутра всынц пребацити опција. Не мислим спомена игру име је важно. То је чудно јер су програми мислити всынц је офф, али то је лажна. Ја сам почела вјеровати да је проблем је узрокован код Уиндоуси Видик. Такође сам чуо да ДирецтДрау убрзања утиче всынц ову ствар, али не могу да га искључити у дксдиаг.ексе. Никад нисам питао за помоћ у форумима, сам управо гледате - сатима решити тако једноставан-сондирање проблем. Да бисте задржали свој углед, угодити помоћ мене! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игра вероватно има макс фпс цвар, ако је искључено у свим релевантним програмима, Виста нема везе са њим, то је све рјешава путем сте возач и претворио га у офф возача. Врста недуховит Аныуаы виђење као како преко 60фпс не утиче на ништа, али претпостављам имате ваш разлога.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|