![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hello all. Kısacası, benim sorun (ve inan bana, bu açıldı çok daha Düşündüğümden çözmek zor olarak da): nasıl dikey senkronizasyon (vsync) kapatmak için? Ben: -OS: Windows Vista Home Premium sürümü: 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001 -Ekran bağdaştırıcısı: ATI Radeon 3100 Grafikler -Monitör: Genel PnP Monitör -DirectX sürümü: DirectX 10 -Çözünürlük: 1440 * 900 -Benim grafik yazılımı hakkında daha fazla bilgi (ATI Catalyst Kontrol merkezi tarafından) verilmiştir: Sürücü Ambalaj Sürüm 8,612-090428a-080268C-ATI Catalyst ™ Sürüm 09/5 Sağlayıcı ATI Technologies Inc 2D Sürücü Sürümü 8.01.01.899 2D Sürücü Dosya Yolu / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL Version 6.14.10.8664 Catalyst ™ Kontrol Merkezi Sürüm 2009.0428.2132.36839 Gibi noob, ancak zaten şu şeyleri vsync kapatmak için çalıştık Sesler: -ATI Tablasındaki Araçlar (yeni sürüm) -ATI Catalyst Control Center (yeni sürüm) -Devre dışı bırakılması Masaüstü Pencere Yöneticisi ve AERO arabirimi (Onların üzerinde vsync zorlamadan ile ilgili bir şey var duydum) Tabii ki ATI Tablası Araçlar ve ATI Catalyst Kontrol merkezi gelen vsync anahtarı bulunamadı. Ancak her ne kadar ben "her zaman kapalı" için anahtar, öyle değil çıkmak gelmez. Nasıl kapalı değil biliyor musunuz? Evet, çünkü oyun (ben kapalı vsync oynamak istiyorum) 60 (200 vsync kapatma ile daha yukarıda) gereken kare / sn söyleyerek tutar. Oyun hiçbir dahili-vsync geçiş seçeneklerini. Bu oyunun adı söz önemli olduğunu sanmıyorum. Çünkü programları vsync kapalı olduğunu düşünüyorum Bu tuhaf, ama bu yanlıştır. Bu sorun Windows Vista'da neden olduğuna inanıyorum başlamıştır. Ayrıca, DirectDraw ivme bu vsync şey etkiler duydum, ama dxdiag.exe bu engelleyemiyorsunuz. Forumlara yardım için, sadece tarama oldum - SAAT bu kolay sesi sorunu çözmek için sorular hiç. , Yardım et lütfen itibarını korumak için! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Tüm sürücü ile ele's eğer onu tüm ilgili programlar in Oyun olasılıkla maksimum kare / sn cvar var, Vista ile ilgisi yoktur ve sürücü olarak kapalı ettik. Tür anlamsız ve yine nasıl üzerinden 60fps gerçekten hiçbir şey etkilemez olarak görüyorum, ama ben size nedenleri olduğu varsayılmıştır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|