![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Коротше кажучи, моя проблема (і, повірте, це виявилося набагато важче вирішити, ніж я думав): Як перетворити вертикальної синхронізації (VSync) Off? У мене є: -ОС: Windows Vista Home Premium, версія: 6.0.6001 з пакетом оновлень 1 Build 6001 -Видеоадаптер: ATI Radeon 3100 графіка -Monitor: Generic PnP Monitor -DirectX версії: DirectX 10 -Роздільна здатність: 1440 * 900 -Додаткова інформація про моїх графічних програм (надаються центром ATI Catalyst Control): Driver Packaging Version 8,612-090428a-080268C-ATI Catalyst ™ версії 09.5 Провайдер компанії ATI Technologies Inc 2D Driver Version 8.01.01.899 2D Driver File Path / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL версії 6.14.10.8664 Catalyst ™ Control Center Version 2009.0428.2132.36839 Схоже, я Noob, але я вже намагався перетворити VSync Off з такими речами: -ATI Tray Tools (нова версія) -ATI Catalyst Control Center (нова версія) -Відключення Desktop Window Manager і Аеро інтерфейс (я чув, вони щось робити з VSync на примус) Звичайно, я знайшов VSync перейти від ATI Tray Tools і ATI Catalyst Control Center. Але, хоча я його змінити режим "завжди вимкнено", вона не гасне. Як я знаю, це не знімається? Ну, тому що гра (що я хочу грати з VSync Off) продовжує говорити кадрів 60 (повинен бути набагато вище 200 з VSync Off). Гра не має вбудованого VSync параметри вимикача. Я не думаю, що згадка назви гри дуже важливо. Це дивно, тому що програми думають VSync відключений, але це брехня. Я почав думати, що проблема викликана Windows Vista. Я також чув, що впливає на прискорення DirectDraw VSync цю річ, але я не можу вимкнути його в Dxdiag.exe. Я ніколи не просив допомоги у форумі, я був просто дивляться - протягом декількох годин, щоб вирішити цю просту звучать проблема. Для підтримання своєї репутації, будь ласка, допоможіть мені! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гра ймовірно має максимальну CVAR кадр, якщо він вимкнений в усіх відповідних програмах, Vista не має нічого спільного з ним, все це здійснюється через драйвер і у вас він був вимкнений у драйвері. Вид безглуздими все одно бачимо про те, як над 60fps насправді не впливає на що завгодно, але я думаю, у вас є причини.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista Home SP1 - сплячий режим! | hitman0042 | Операційні системи Windows | 6 | 4 червня 2009 03:49 |
| Проблема з відкриттям фотоальбом Windows Зображення в повний розмір "Vista | tolet | Операційні системи Windows | 0 | 12 травня 2009 10:24 |
| Вертикальна синхронізація? Ваше мнение. | Мікель | PC & консоль Gaming | 2 | 20 січня 2009 18:12 |
| Windows Vista аудіо проблеми | johnsoncody18 | Мультимедіа & кодеки | 5 | 18 грудня 2007 16:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |