![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Донесъл съм нов лаптоп с Windows Vista е предварително инсталирана. Бих искал Windows XP, така че да купи Windows XP Home Edition диска и взети го PC World, така че те могат да понижи тя за мен. Но аз съм казал, че не може да се направи. Да не те лъжа? Не трябва заяви понижи. Аз не искам Vista изобщо. Не е dataon на лаптоп, тъй като все още е съвсем ново. Coundn't намери нов лаптоп с XP на него. |
|
| |||
| |||
| защо да не мога да те.? те трябва да преформатирате Vista и да инсталирате XP. ако те арго го вземат лаптоп назад |
|
| |||
| |||
| не те не се лъже, когато те казват, че арго определяне степен, но можете да ги преформатирате чрез поставяне в диска на Windows XP включите компютъра си се купуват на бутона и кога започва или както той скоро започва натиснете F8 и ashould обувка от CD и след това можете да стартирате Windows XP |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че те лъже за това. Понижаването би означавало, като далеч по-нови файлове или ги променят за по-възрастните и тези, Windows няма да ви позволи да направите това. От начина, по който аз виждам, аз мисля, че бихте могли да било, ако имате друг компютър с XP на него, може би, с компютърен кабел, свържете двете заедно и изтрива лаптоп на твърдия диск напълно, почистете го и просто прехвърляне всички файлове от компютъра на вашия лаптоп, или бихте могли да поставите XP CD във вашия лаптоп и ръчно копирайте всички файлове на диска и след това ги поставете в основната система папка, която ще отнеме няколко часа, за прехвърлянето на да се приключи, а след това след това изтрийте изглед на файлове от лаптопа, след което рестартирайте нея, и тя трябва да бъде XP операционна система. Аз не съм 100% сигурен за тези две неща, но не са опитвали ги и двете и те двамата работили за мен, но в случая е малко различно, бях модернизация. Ако имате нужда от повече помощ или информация, моля пощата ми имейл премахнати и аз ще опитам да ти помогна най-че не мога! |
|
| |||
| |||
| и винаги можете да се понижи от Windows Vista към XP verything, но не може да работи изцяло без правилните драйвери от това, което съм виждал му е трудно да се намерят XP драйвери за компютър, който идва с изглед Знам Sony не поддържа други файлове за изтегляне на драйвер на техния нов изглед лаптопи Знам HP можете да изтеглите версията XP драйвери за аа лаптоп или персонален компютър с изглед предварително в крайния Im не сигурен за други марки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k Не знам защо се съживи това древно конец.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Няма начин, че съвсем нов лаптоп не са могли да XP поставени върху нея Вашият freinds на PC World говорим bullsh * т ^ ^ Направи си сам своето лесно |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Това е тъпо темата събуди отново? ![]() F8 е да се стартира в безопасен режим. Както за "понижаването" на XP да са наясно, че няма нужда XP съвместими драйвери. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| How Do I преформатирате Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Windows операционни системи | 2 | 2-ри Септември 2009 09:03 |
| Арго преформатирате компютър с Windows OS диск | medman007 | Windows операционни системи | 1 | 30 Май 2009 09:45 |
| Service Pack 2 за Windows Server 2008 и Windows Vista | Бъба | Windows операционни системи | 4 | 27 май 2009 г. 08:22 |
| Преформатирате Windows XP - USB, пристанища и интернет не работи! | Jazzophone | Windows операционни системи | 22 | 29 Jan 2009 04:16 |
| Понижаването от Win Vista към XP | coolgaurav1987 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 16-то Jan 2008 18:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |