![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I přinesl nový notebook s Windows Vista má před nainstalován. Chtěl bych Windows XP, tak jsem koupil Windows XP Home Edition diskem a vzít ji do PC světa, aby mohli downgrade to pro mě. Ale já jsem řekl, že není možné udělat. Jsou lže? Pokud nemáte řekl downgrade. Nechci Vista vůbec. Neexistuje žádný dataon notebooku jako doposud, neboť je zcela nové. Coundn't najít nový laptop s XP na to. |
|
| |||
| |||
| proč nemohou oni.? Měly by přeformátujete Vista a nainstalovat XP. pokud převýšení to mít laptop zpět |
|
| |||
| |||
| žádné nejsou lže, když říká vám převýšení dolů třídy, ale můžete změnit jejich uvedení na disku Windows XP zase počítač vypnout koupit tlačítka a kdy začíná nebo začne spíše klikněte f8 a ashould boot z cd a pak můžete spustit Windows XP |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že zrovna leží na ten. Deklasifikaci by znamenalo, že se odstraní novějších souborů nebo změna jejich starších Windows a nebude vám dělat. Z toho, jak to vidím já, já si myslím, že byste mohli buď, pokud máte jiný počítač s xp na něj, mohli byste s počítačem kabelem, připojit dvě dohromady a vymazat přenosný pevný disk úplně, otřete ji a právě převod všechny soubory z počítače do vašeho notebooku, nebo můžete vložit xp cd ve vašem notebooku a ručně zkopírovat všechny soubory na CD a vložte je do hlavní systémové složky, které by trvalo několik hodin, pro přenos na být kompletní, a pak, že po odstranění vista souborů z notebooku, restartujte jej, a to by pak mělo být xp operační systém. I'm not 100% jisti, jak na tyto věci, ale já jsem se pokusil oba a oba pracovali pro mě, ale byla věc trochu jinak, byl jsem modernizace. Pokud potřebujete další informace nebo informace, prosím, e-mail mi na e-mailu odstraněny a budu snažit pomoci vám, že můžu! |
|
| |||
| |||
| tak můžete vždy downgrade z Windows Vista na XP, ale verything nemusí fungovat zcela bez správné ovladače od toho, co jsem viděl jeho těžce hledají xp ovladače pro PC, který je dodáván s průhled vím sony nepodporuje jiné os řidič BitTorrent na své nové notebooky průhled vím HP si můžete stáhnout verzi ovladače pro xp aa notebooku nebo PC s průhled pre zastavil v chatu nejsou jisti ostatní značky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k I dont vědět, proč jsi oživil toto vlákno antické.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Neexistuje žádný způsob, že úplně nový notebook nemohl mít XP kladen na to Vaše freinds PC na světě se mluví bullsh * t ^ ^ Udělej to sám jeho snadné |
|
| |||
| |||
| Klikněte pravým tlačítkem f8? depeds co jste BOIS |
|
| |||
| |||
| Toto vlákno je hloupý zase probudil? ![]() F8 je spustit v nouzovém režimu. Pokud jde o "deklasifikaci" na XP být vědomi toho, že budete potřebovat XP kompatibilní ovladače. |