![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έφερα ένα νέο φορητό υπολογιστή με τα Windows Vista έχει εγκατασταθεί πριν. Θα ήθελα τα Windows XP, γι 'αυτό έχουν αγοράσει έναν υπολογιστή με Windows XP Home Edition και λαμβάνεται αυτό δίσκο στο PC, έτσι ώστε να μπορούν να υποβαθμίσει αυτό για μένα. Αλλά μου έχουν πει ότι δεν μπορεί να γίνει. Είναι που βρίσκεται; Σε περίπτωση που δεν έχουν πει υποβιβασμού. Δεν θέλω σε όλα τα Vista. Δεν υπάρχει dataon το laptop ακόμη επειδή είναι καινούργιο. Coundn't βρουν ένα νέο φορητό υπολογιστή με XP σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| γιατί δεν μπορούν να έχουν.; θα πρέπει να επαναμορφοποιήσει Vista και εγκατάσταση xp. αν το κάνουμε επίκλισης λάβει το laptop πίσω |
|
| |||
| |||
| δεν είναι να μην βρίσκεται όταν λέτε επίκλισης ορίζεται βαθμού, αλλά μπορείτε να διαμορφώσετε ξανά τους από τη θέση του δίσκου των Windows XP Σβήστε τον υπολογιστή σας αγοράσει το κουμπί και όταν αρχίζει ή επειδή αρχίζει μάλλον πατήστε το πλήκτρο F8 και ashould εκκίνησης από το CD και στη συνέχεια μπορείτε να εκτελέσετε τα Windows XP |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω ότι πρόκειται για τοποθεσίες που βρίσκονται σε αυτό. Υποβιβασμός θα σήμαινε λαμβάνοντας μακριά νεότερα αρχεία ή αλλαγής τους με τα παλαιότερα και τα Windows δεν θα σας αφήσει να το κάνει αυτό. Από τον τρόπο που βλέπω εγώ, πιστεύω ότι θα μπορούσε είτε να σας, αν έχετε έναν άλλο υπολογιστή με xp σε αυτό, θα μπορούσατε, με έναν υπολογιστή καλώδιο, συνδέστε τα δύο μαζί και να διαγράψει το φορητό της σκληρό δίσκο εντελώς, σκουπίστε, και μόνο μεταφορά όλα τα αρχεία από το φορητό υπολογιστή σας, ή μπορείτε να εισάγετε το cd xp στο φορητό υπολογιστή σας και το χέρι αντίγραφο όλων των αρχείων σε CD και στη συνέχεια το επικολλήσετε στον κύριο φάκελο συστήματος, η οποία θα λάβει κάποιες ώρες για τη μεταβίβαση στην να είναι πλήρης και, στη συνέχεια, μετά την διαγραφή αρχείων από τη μακρινή θέα του φορητού υπολογιστή, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση, και στη συνέχεια θα πρέπει να είναι το λειτουργικό σύστημα XP. Δεν είμαι 100% σίγουρος για τα δύο αυτά πράγματα, αλλά έχω δοκιμάσει και τους δύο και οι δύο εργάστηκαν για μένα, αλλά η υπόθεση ήταν λίγο διαφορετικά, θα ήταν αναβάθμιση. Αν χρειάζεστε βοήθεια ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail μου στο email αφαιρεθεί και θα προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να το πλέον ότι μπορώ! |
|
| |||
| |||
| καλά μπορείτε πάντα να υποβιβάσει από Windows Vista σε XP, αλλά verything μπορεί να μη λειτουργεί πλήρως με τα σωστά προγράμματα οδήγησης από αυτά που έχω δει τα σκληρά για να βρούμε τους οδηγούς για xp pc που έρχεται με vista γνωρίζω Sony δεν υποστηρίζει άλλες os οδηγός λήψεις για τους νέους φορητούς υπολογιστές vista γνωρίζω HP μπορείτε να κάνετε λήψη xp έκδοση οδηγών για αα laptop ή pc με Vista προ σε στασιμότητα im δεν σίγουρος για άλλες μάρκες |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k Ι dont ξέρτε γιατί αναβιώσει μια τέτοια αρχαία νήμα.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει τρόπος που ένα ολοκαίνουργιο laptop XP δεν θα μπορούσε να θέσει σε αυτό Freinds στο PC σας κόσμο μιλούν bullsh * ^ t ^ κάνετε μόνοι σας την εύκολη |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι το νήμα dumb αφυπνισθεί και πάλι; ![]() F8 είναι να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία. Όσον αφορά την "υποβάθμιση" σε XP να γνωρίζει ότι θα χρειαστεί XP συμβατά προγράμματα οδήγησης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πως Αναδιαμόρφωση Windows XP Home OEM; | cheesepuff | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 09:03 |
| Επίκλισης επαναμορφοποιήσει PC με Windows OS δίσκο | medman007 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Μαΐου 2009 09:45 |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Αναδιαμόρφωση των Windows XP - USB, θύρες και internet δεν λειτουργεί! | Jazzophone | Λειτουργικά συστήματα Windows | 22 | 29 Ιαν 2009 04:16 |
| Υποχαρακτηρισμό από Win XP σε Vista | coolgaurav1987 | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 16 Ιαν 2008 18:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |