![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Donio sam novi laptop sa Windows Vista Pre je instaliran. Htjela bih Windows XP, pa sam kupio Windows XP Home Edition disku i uzeti ga u PC svijetu pa mogu unazaditi to za mene. Ali mi je rekao da ne može biti učinjeno. Jesu li oni lažu? Ne bi trebali imati je rekao nizbrdica. Ne želim Vidik at all. Nema dataon je laptop još kako je potpuno novi. Coundn't pronaći novi laptop sa XP na njega. |
|
| |||
| |||
| zašto ne mogu i oni.? oni trebaju reformatizovati vidik i instalirati XP. ako oni to učiniti cant uzeti laptop nazad |
|
| |||
| |||
| no oni ne lažu kada kažu vam cant dolje razreda ali možete ih reformatizovati stavljanjem u disku u sustavu Windows XP pretvoriti vaše računalo isključeno kupite gumb i onda kada počinje ili kako se kreće prilično klikni F8 i ashould boot s CD-a i tada možete pokrenuti Windows XP |
|
| |||
| |||
| Ne mislim da su oni koji leže na jedan. Downgrading značilo bi oduzimanje novije datoteke ili ih mijenjaju za stare i Windows neće dozvoliti da to učinite. Od kako ja vidim, mislim da vas može ili, ako imate neki drugi računalo sa xp na njega, možete s računalom kabelom, spojiti dva zajedno i brisanje laptopa's hard disk potpuno, obrišite ga i samo prijenos sve datoteke iz tog laptopa na svoje računalo, ili biste mogli umetanje xp cd u svoj laptop i ručno kopirati sve datoteke na CD-u, a zatim zalijepite ih u glavnoj mapi sustav, što će potrajati neko vrijeme za prijevoz do biti potpuna, a onda nakon toga brisanje datoteka vidik od laptopa, a zatim ponovo pokrenite ga, a on bi tada trebala biti XP operativni sustav. Nisam 100% siguran / na obje ove stvari, ali sam ih pokušao oba i oba su radili za mene, no slučaj je malo drugačiji, bio sam nadograđujete. Ako vam treba pomoć ili dodatne informacije, molimo posaljite e-mail me na e-poštu uklonjeni, a ja ću pokušati vam pomoći najviše što mogu! |
|
| |||
| |||
| dobro možete uvijek nizbrdica do XP na sustav Windows Vista, ali verything svibanj ne rade potpuno bez ispravne upravljačke programe iz ono što sam vidio svojim teško pronaći xp driveri za računalo koje dolazi s vidik Znam Sony ne podržava druge os driver downloads na njihov novi vidik laptop Znam HP možete preuzeti verziju drivera za xp aa laptop ili pc sa vidik unaprijed u stalled im ne siguran o drugim markama |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k ja dont znati zašto ste ponovo takvim drevni nit.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ne postoji način da se potpuno novi laptop nije mogla staviti XP na njega Vaš freinds u PC svijetu govorimo bullsh * t ^ ^ učinite to sami svojim lako |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| To je glupi thread probuditi opet? ![]() F8 je za pokretanje u sigurnom načinu rada. Što se tiče "downgrading" za XP biti svjesni da ćete morati XP kompatibilan vozača. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako formatirati Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Windows Operating Systems | 2 | 2. rujan 2009 09:03 |
| Cant reformatizovati računalo sa Windows OS-disk | medman007 | Windows Operating Systems | 1 | 30. svibanj 2009 09:45 |
| Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27. svibanj 2009 08:22 |
| Reformatizovati Windows XP - USB, lukama i internet ne radi! | Jazzophone | Windows Operating Systems | 22 | 29 siječanj 2009 04:16 |
| Downgrading iz Win Vista to XP | coolgaurav1987 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 16 siječanj 2008 18:06 |
| Thread Tools | |
| |