![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hoztam egy új laptop-val Windows Vista Pre telepítve. Szeretném, ha a Windows XP, így én is vettem egy Windows XP Home Edition és a lemezt, hogy a PC világ, így lehet, hogy downgrade nekem. De én nem mondtam, hogy nem lehet megtenni. Vajon hazudik? Nem azt mondták, leértékeli. Nem akarok Vista egyáltalán. Nincs dataon a laptop még ez teljesen új. Coundn't egy új laptop-val XP rajta. |
|
| |||
| |||
| Miért nem azok.? azokat újra kell telepíteni XP és Vista. ha vidám csináld meg a laptop vissza |
|
| |||
| |||
| nem nem hazudik, amikor azt mondják, hogy ön vidám le minőségű, de akkor újra őket azáltal, hogy a lemezt a Windows XP kapcsolja ki a számítógépet vásárolni a gombot, és mikor indul, vagy indul inkább kattintson f8 és ashould boot a CD-ről és akkor lehet futtatni a Windows XP |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy õk fekve azt. Lefokozására azt jelentené, hogy el újabb fájlok, illetve megváltoztatni a régiek, és a Windows nem engedi meg erre. A Ahogy én látom, úgy gondolom, hogy akkor sem, ha egy másik számítógép, XP, akkor lehet, a számítógép-kábellel csatlakoztassa a két egymáshoz, és törli a laptop merevlemezét teljesen, törölje azt, és csak átadása az összes fájlt, hogy a laptop számítógépet, vagy ha lehet, illessze be az XP CD-t a laptop és a kézi másolni a fájlokat a CD-t, majd beillesztheti őket a fő rendszer mappa, mely néhány órát, hogy az átadott lehet teljes, majd azt követően, hogy törölje a kilátás a fájlokat a laptop, majd újraindítja azt, és ezt követően az XP operációs rendszert. Nem vagyok biztos benne 100%-a mind a két dolog, de próbáltam őket is, és mindkettő dolgozott velem, de az ügy egy kicsit más, én korszerűsítése. Ha több segítségre van szükségük, vagy információk, kérjük, e-mail nekem email távolítani, és megpróbálom segíteni a leginkább, hogy én is! |
|
| |||
| |||
| és még mindig leértékeli a Windows Vista az XP, de verything nem működik együtt teljes mértékben a helyes illesztőprogramot, amit láttam, hogy nehéz megtalálni XP illesztőprogramok a PC, hogy jön a Vista tudom sony nem támogatja a többi járművezető os letöltések az új Vista laptops tudom HP letöltheti xp verzió meghajtót aa laptop vagy PC-re előre kilátás a megrekedt im nem biztos benne, hogy más márkák |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k I dont tud miért felelevenített egy ilyen régi téma.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nincs olyan, hogy egy új laptop nem lehetett XP-be rajta Ön freinds a világ PC beszélnek bullsh * t ^ ^ csináld magad a könnyű |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Ez a buta szál ébredt újra? ![]() F8 van, hogy csökkentett módban. Ami a "lefokozása", az XP lennie azzal, hogy szükség lesz XP kompatibilis illesztőprogramjait. |