פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

ב-Windows Vista כדי לאתחל מחדש XP / Downgrading?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 מרס 2007, 09:17
קבוצת חברות חדשות

Default ב-Windows Vista כדי לאתחל מחדש XP / Downgrading?

הבאתי חדשה עם הנייד יש Windows Vista מותקן מראש. הייתי רוצה את Windows XP, אז יש לי קנה Windows XP Home Edition ו לקחו אותו דיסק למחשב העולם כדי שהם יוכלו להוריד בדרגה את זה בשבילי. אבל אני כבר אמר שזה לא יכול להיעשות. האם הם שוכבים? האם לא צריך להוריד בדרגה אמר. אני לא רוצה Vista בכלל. אין dataon את הנייד עדיין כפי שהוא מותג חדש. Coundn't למצוא נייד חדש עם XP עליו.
Old 20 מרס 2007, 10:28
קבוצת חברות חדשות

למה הם לא יכולים.? הם אמורים לאתחל מחדש Vista ולהתקין XP. צביעות אם הם עושים את זה לקחת את הנייד חזור
Old 20 מרס 2007, 11:15
קבוצת חברות חדשות

לא הם לא משקר כאשר הם אומרים לך צביעות כיתה למטה אבל אתה יכול לשים אותם לאתחל מחדש את הדיסק של Windows XP להפוך את המחשב כבוי לקנות את הלחצן וכאשר היא מתחילה או כפי שהוא מתחיל דווקא על F8 והוא ashould אתחול מהתקליטור ואז אתה יכול להפעיל את Windows XP
Old 21 מרס 2007, 04:15
קבוצת חברות חדשות

אני לא חושב כי הם שוכבים על אחד. Downgrading היה מתכוון לקחת משם חדש יותר קבצים או לשנות אותם ישנים אלה ו-Windows לא אתן לך לעשות את זה. בין הדרך בה אני רואה את זה, אני חושב שאתה יכול גם, אם יש לך מחשב נוסף עם XP על זה, אתה יכול, עם כבל המחשב, לחבר את שתי יחד למחוק את הכונן הקשיח של המחשב הנישא לחלוטין, לנגב את זה, ופשוט להעביר כל הקבצים מן המחשב הנייד שלך, או שאתה יכול להכניס את XP לכונן הנייד שלך באופן ידני להעתיק את כל הקבצים על CD ולאחר מכן להדביק אותם בתיקייה הראשית של המערכת, אשר היו לוקחים את מספר שעות של העברה יש להשלים, ולאחר מכן אחרי זה למחוק את הקבצים של Vista הנייד, ולאחר מכן הפעל אותו מחדש, והוא אמור להיות כך את מערכת ההפעלה XP. אני לא בטוח ב 100% את שני הדברים הללו, אבל יש לי ניסו שניהם והם שניהם עבדו אצלי, אבל המקרה היה קצת שונה, אני הייתי משדרג. אם אתה זקוק לעזרה או מידע נוסף, אנא דוא"ל בכתובת הדוא"ל הורידו לי ואנו מנסים לעזור לך ביותר שאני יכול!
Old 25 ספטמבר 2007, 12:55
קבוצת חברות חדשות

טוב אתה תמיד יכול להוריד בדרגה מ-Windows Vista כדי verything XP, אך לא יפעלו עם מלא את מנהלי ההתקן הנכונים ממה ראיתי את XP קשה למצוא מנהלי התקנים עבור המחשב שמגיע עם Vista אני יודע Sony אינו תומך מערכת הפעלה אחרת של מנהל הורדות Vista על מחשבים ניידים חדשים של HP אני יודע שאתה יכול להוריד גירסת XP AA מנהלי ההתקן הנייד או מחשב עם Vista מראש ב-IM אבוס לא בטוח לגבי מותגים אחרים
Old 25 ספטמבר 2007, 13:50
קבוצת תורמים

Bart2k אני יודע למה אתה dont לתחיה כזו העתיק הפתיל.
עשיתי צחוק לקבל ואת הראש של gibberish Arvettedude פורסם למרות

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 1 אוקטובר 2007, 14:12
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arvettedude View Post
אני לא חושב כי הם שוכבים על אחד. Downgrading היה מתכוון לקחת משם חדש יותר קבצים או לשנות אותם ישנים אלה ו-Windows לא אתן לך לעשות את זה. בין הדרך בה אני רואה את זה, אני חושב שאתה יכול גם, אם יש לך מחשב נוסף עם XP על זה, אתה יכול, עם כבל המחשב, לחבר את שתי יחד למחוק את הכונן הקשיח של המחשב הנישא לחלוטין, לנגב את זה, ופשוט להעביר כל הקבצים מן המחשב הנייד שלך, או שאתה יכול להכניס את XP לכונן הנייד שלך באופן ידני להעתיק את כל הקבצים על CD ולאחר מכן להדביק אותם בתיקייה הראשית של המערכת, אשר היו לוקחים את מספר שעות של העברה יש להשלים, ולאחר מכן אחרי זה למחוק את הקבצים של Vista הנייד, ולאחר מכן הפעל אותו מחדש, והוא אמור להיות כך את מערכת ההפעלה XP. אני לא בטוח ב 100% את שני הדברים הללו, אבל יש לי ניסו שניהם והם שניהם עבדו אצלי, אבל המקרה היה קצת שונה, אני הייתי משדרג. אם אתה זקוק לעזרה או מידע נוסף, אנא דוא"ל בכתובת הדוא"ל הורידו לי ואנו מנסים לעזור לך ביותר שאני יכול!
ישו על האופניים, אם לא מושג, זה להתעלם אידיוט.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 ינואר 2008, 12:16
חבר קבוצת

אין זה חדש הנייד יש XP לא יכול לשים על זה
ב-PC שלך freinds העולם מדברים bullsh * ^ ^ T
לעשות את זה בקלות את עצמך
Old 8 ינואר 2008, 12:17
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KrzrKid View Post
לא הם לא משקר כאשר הם אומרים לך צביעות כיתה למטה אבל אתה יכול לשים אותם לאתחל מחדש את הדיסק של Windows XP להפוך את המחשב כבוי לקנות את הלחצן וכאשר היא מתחילה או כפי שהוא מתחיל דווקא על F8 והוא ashould אתחול מהתקליטור ואז אתה יכול להפעיל את Windows XP
RIGHT CLICK F8?? depeds מה יש לך BOIS
Old 8 ינואר 2008, 12:25
קבוצת תורמים

טיפש הוא זה פתיל awakened שוב?
על F8 כדי להפעיל את זה במצב בטוח.
לגבי "downgrading" XP כדי להיות מודע לכך תצטרך XP תואם הנהגים.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
How Do I Reformat-Windows XP Home OEM? cheesepuff מערכות ההפעלה Windows 2 2 ספטמבר 2009 09:03
צביעות לאתחל מחדש המחשב עם דיסק ההפעלה של Windows medman007 מערכות ההפעלה Windows 1 ה -30 במאי 2009 09:45
Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista Bubba מערכות ההפעלה Windows 4 -27 במאי 2009 08:22
לאתחל מחדש את Windows XP - USB, יציאות והאינטרנט לא עובד! Jazzophone מערכות ההפעלה Windows 22 29 ינואר 2009 04:16
הרוויחו Downgrading מ Vista ל XP coolgaurav1987 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 16th ינואר 2008 18:06
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.