![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הבאתי חדשה עם הנייד יש Windows Vista מותקן מראש. הייתי רוצה את Windows XP, אז יש לי קנה Windows XP Home Edition ו לקחו אותו דיסק למחשב העולם כדי שהם יוכלו להוריד בדרגה את זה בשבילי. אבל אני כבר אמר שזה לא יכול להיעשות. האם הם שוכבים? האם לא צריך להוריד בדרגה אמר. אני לא רוצה Vista בכלל. אין dataon את הנייד עדיין כפי שהוא מותג חדש. Coundn't למצוא נייד חדש עם XP עליו. |
|
| |||
| |||
| למה הם לא יכולים.? הם אמורים לאתחל מחדש Vista ולהתקין XP. צביעות אם הם עושים את זה לקחת את הנייד חזור |
|
| |||
| |||
| לא הם לא משקר כאשר הם אומרים לך צביעות כיתה למטה אבל אתה יכול לשים אותם לאתחל מחדש את הדיסק של Windows XP להפוך את המחשב כבוי לקנות את הלחצן וכאשר היא מתחילה או כפי שהוא מתחיל דווקא על F8 והוא ashould אתחול מהתקליטור ואז אתה יכול להפעיל את Windows XP |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב כי הם שוכבים על אחד. Downgrading היה מתכוון לקחת משם חדש יותר קבצים או לשנות אותם ישנים אלה ו-Windows לא אתן לך לעשות את זה. בין הדרך בה אני רואה את זה, אני חושב שאתה יכול גם, אם יש לך מחשב נוסף עם XP על זה, אתה יכול, עם כבל המחשב, לחבר את שתי יחד למחוק את הכונן הקשיח של המחשב הנישא לחלוטין, לנגב את זה, ופשוט להעביר כל הקבצים מן המחשב הנייד שלך, או שאתה יכול להכניס את XP לכונן הנייד שלך באופן ידני להעתיק את כל הקבצים על CD ולאחר מכן להדביק אותם בתיקייה הראשית של המערכת, אשר היו לוקחים את מספר שעות של העברה יש להשלים, ולאחר מכן אחרי זה למחוק את הקבצים של Vista הנייד, ולאחר מכן הפעל אותו מחדש, והוא אמור להיות כך את מערכת ההפעלה XP. אני לא בטוח ב 100% את שני הדברים הללו, אבל יש לי ניסו שניהם והם שניהם עבדו אצלי, אבל המקרה היה קצת שונה, אני הייתי משדרג. אם אתה זקוק לעזרה או מידע נוסף, אנא דוא"ל בכתובת הדוא"ל הורידו לי ואנו מנסים לעזור לך ביותר שאני יכול! |
|
| |||
| |||
| טוב אתה תמיד יכול להוריד בדרגה מ-Windows Vista כדי verything XP, אך לא יפעלו עם מלא את מנהלי ההתקן הנכונים ממה ראיתי את XP קשה למצוא מנהלי התקנים עבור המחשב שמגיע עם Vista אני יודע Sony אינו תומך מערכת הפעלה אחרת של מנהל הורדות Vista על מחשבים ניידים חדשים של HP אני יודע שאתה יכול להוריד גירסת XP AA מנהלי ההתקן הנייד או מחשב עם Vista מראש ב-IM אבוס לא בטוח לגבי מותגים אחרים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k אני יודע למה אתה dont לתחיה כזו העתיק הפתיל.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אין זה חדש הנייד יש XP לא יכול לשים על זה ב-PC שלך freinds העולם מדברים bullsh * ^ ^ T לעשות את זה בקלות את עצמך |
|
| |||
| |||
| RIGHT CLICK F8?? depeds מה יש לך BOIS |
|
| |||
| |||
| טיפש הוא זה פתיל awakened שוב? ![]() על F8 כדי להפעיל את זה במצב בטוח. לגבי "downgrading" XP כדי להיות מודע לכך תצטרך XP תואם הנהגים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do I Reformat-Windows XP Home OEM? | cheesepuff | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 2 ספטמבר 2009 09:03 |
| צביעות לאתחל מחדש המחשב עם דיסק ההפעלה של Windows | medman007 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -30 במאי 2009 09:45 |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| לאתחל מחדש את Windows XP - USB, יציאות והאינטרנט לא עובד! | Jazzophone | מערכות ההפעלה Windows | 22 | 29 ינואר 2009 04:16 |
| הרוויחו Downgrading מ Vista ל XP | coolgaurav1987 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 16th ינואר 2008 18:06 |
| שרשרת כלים | |
| |