mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Vista "prie XP Suformatuokite / downgrading?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 20, 2007, 09:17
Naujas Narys

Default Windows Vista "prie XP Suformatuokite / downgrading?

Aš išvedė naują nešiojamąjį kompiuterį su "Windows Vista prieš įdiegta. Norėčiau Windows XP, todėl aš nusipirkau Windows XP Home Edition diską ir į jį su kompiuteriu pasaulyje, todėl jie gali būti priskirti žemesnei kategorijai, jį už mane. Bet man buvo pasakyta, kad negalima padaryti. Ar jie guli? Neturėtų sakė smukimą. Nenoriu Vista visiems. Nėra dataon dar nešiojamas, nes jis visiškai nauja. Coundn't rasti naują nešiojamąjį kompiuterį su XP ant jo.
Old Kovas 20, 2007, 10:28
Naujas Narys

Why can't they?. jie turėtų performatuoti Vista "ir diegti XP. jei cant do it imtis nešiojamas Atgal
Old Kovas 20, 2007, 11:15
Naujas Narys

ne jie ne gulėti, kai jie sako you cant Atzarojums bet jūs galite iš naujo suformatuoti juos įdiegiant Windows XP disko Išjunkite kompiuterį pirkti mygtuko ir kai ji prasideda ar kaip ji prasideda, o Spauskite F8 ir ashould boot from CD tada galima paleisti Windows XP
Old Kovas 21, 2007, 04:15
Naujas Narys

Nemanau, kad jie gulėti, kad vienas. Pažeminimas reikštų, pašalindamas naujesnė failus arba keisti jas į senųjų "ir" Windows won't let you do that. Nuo way I see it, manau, kad galima bet jeigu jūs turite kitą su XP ant jo kompiuterio, galite su kompiuteriu kabelis, prijunkite du kartu ir ištrinti nešiojamojo kompiuterio kietajame diske visiškai, nuvalykite jį, ir tiesiog perkelti visus failus iš kompiuterio į savo kompiuterį arba galite įterpti XP CD į jūsų kompiuterį ir rankomis nukopijuokite visus failus į CD ir įdėkite juos į pagrindinės sistemos aplanke, kuris būtų šiek tiek valandų perdavimas būti užpildyti, ir po to, kad ištrinti failus iš Vista "nešiojamojo kompiuterio, tada paleiskite ją, ir ji turėtų būti XP operacinė sistema. Nesu 100% tikras dėl abiejų šių dalykų, bet aš stengiausi jas abi ir abu dirbo už mane, bet byla buvo šiek tiek kitoks, aš tobulinimas. Jei jums reikia daugiau pagalbos ar informacijos, rašykite man į e-mail pašalintas ir mes pasistengsime jums padėti labiausiai, kad galiu!
Old Rugsėjis 25, 2007, 12:55
Naujas Narys

pat visada galite downgrade iš Windows Vista į XP, bet verything gali neveikti pilnai atlikti reikiamas tvarkykles iš to, ką mačiau savo sunku rasti xp tvarkykles kompiuteryje, kuris ateina su Vista žinau Sony doesn't support Kitos OS tvarkyklė parsisiųsti apie naujas Vista HP nešiojamieji kompiuteriai Žinau galite parsisiųsti XP tvarkykles AA ar nešiojamojo kompiuterio su Vista PRE įstrigo im not sure about kitais prekių ženklais
Old Rugsėjis 25, 2007, 13:50
Donorų grupės

Bart2k I dont know why jus atgimsta toks senovės pokalbio.
I didn't get juoktis ir iš Gibberish Arvettedude galvos Posted nors

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Spalis 1, 2007, 14:12
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by arvettedude View Post
Nemanau, kad jie gulėti, kad vienas. Pažeminimas reikštų, pašalindamas naujesnė failus arba keisti jas į senųjų "ir" Windows won't let you do that. Nuo way I see it, manau, kad galima bet jeigu jūs turite kitą su XP ant jo kompiuterio, galite su kompiuteriu kabelis, prijunkite du kartu ir ištrinti nešiojamojo kompiuterio kietajame diske visiškai, nuvalykite jį, ir tiesiog perkelti visus failus iš kompiuterio į savo kompiuterį arba galite įterpti XP CD į jūsų kompiuterį ir rankomis nukopijuokite visus failus į CD ir įdėkite juos į pagrindinės sistemos aplanke, kuris būtų šiek tiek valandų perdavimas būti užpildyti, ir po to, kad ištrinti failus iš Vista "nešiojamojo kompiuterio, tada paleiskite ją, ir ji turėtų būti XP operacinė sistema. Nesu 100% tikras dėl abiejų šių dalykų, bet aš stengiausi jas abi ir abu dirbo už mane, bet byla buvo šiek tiek kitoks, aš tobulinimas. Jei jums reikia daugiau pagalbos ar informacijos, rašykite man į e-mail pašalintas ir mes pasistengsime jums padėti labiausiai, kad galiu!
Kristaus nuoma, turite ne raktas, ignoruoti šio idiotas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Sausis 8, 2008, 12:16
Narys

Nėra taip, kad būtų visiškai naujas nešiojamas negalėjo XP įdėti ją
Jūsų freinds, PC pasaulyje kalbame bullsh * t ^ ^
do it yourself jos lengvai
Old Sausis 8, 2008, 12:17
Narys

Citata:
Originally Posted by KrzrKid View Post
ne jie ne gulėti, kai jie sako you cant Atzarojums bet jūs galite iš naujo suformatuoti juos įdiegiant Windows XP disko Išjunkite kompiuterį pirkti mygtuko ir kai ji prasideda ar kaip ji prasideda, o Spauskite F8 ir ashould boot from CD tada galima paleisti Windows XP
Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu F8? depeds kas BOIS turite
Old Sausis 8, 2008, 12:25
Donorų grupės

Tai kvailas siūlai atsibudo naujo?
F8 yra imu.
Kaip "pažeminimo" prie XP, reikia žinoti, kad jums reikės XP suderinamas tvarkykles.

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.