![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš išvedė naują nešiojamąjį kompiuterį su "Windows Vista prieš įdiegta. Norėčiau Windows XP, todėl aš nusipirkau Windows XP Home Edition diską ir į jį su kompiuteriu pasaulyje, todėl jie gali būti priskirti žemesnei kategorijai, jį už mane. Bet man buvo pasakyta, kad negalima padaryti. Ar jie guli? Neturėtų sakė smukimą. Nenoriu Vista visiems. Nėra dataon dar nešiojamas, nes jis visiškai nauja. Coundn't rasti naują nešiojamąjį kompiuterį su XP ant jo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Why can't they?. jie turėtų performatuoti Vista "ir diegti XP. jei cant do it imtis nešiojamas Atgal
|
|
|
|||
|
|||
|
ne jie ne gulėti, kai jie sako you cant Atzarojums bet jūs galite iš naujo suformatuoti juos įdiegiant Windows XP disko Išjunkite kompiuterį pirkti mygtuko ir kai ji prasideda ar kaip ji prasideda, o Spauskite F8 ir ashould boot from CD tada galima paleisti Windows XP
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemanau, kad jie gulėti, kad vienas. Pažeminimas reikštų, pašalindamas naujesnė failus arba keisti jas į senųjų "ir" Windows won't let you do that. Nuo way I see it, manau, kad galima bet jeigu jūs turite kitą su XP ant jo kompiuterio, galite su kompiuteriu kabelis, prijunkite du kartu ir ištrinti nešiojamojo kompiuterio kietajame diske visiškai, nuvalykite jį, ir tiesiog perkelti visus failus iš kompiuterio į savo kompiuterį arba galite įterpti XP CD į jūsų kompiuterį ir rankomis nukopijuokite visus failus į CD ir įdėkite juos į pagrindinės sistemos aplanke, kuris būtų šiek tiek valandų perdavimas būti užpildyti, ir po to, kad ištrinti failus iš Vista "nešiojamojo kompiuterio, tada paleiskite ją, ir ji turėtų būti XP operacinė sistema. Nesu 100% tikras dėl abiejų šių dalykų, bet aš stengiausi jas abi ir abu dirbo už mane, bet byla buvo šiek tiek kitoks, aš tobulinimas. Jei jums reikia daugiau pagalbos ar informacijos, rašykite man į e-mail pašalintas ir mes pasistengsime jums padėti labiausiai, kad galiu!
|
|
|
|||
|
|||
|
pat visada galite downgrade iš Windows Vista į XP, bet verything gali neveikti pilnai atlikti reikiamas tvarkykles iš to, ką mačiau savo sunku rasti xp tvarkykles kompiuteryje, kuris ateina su Vista žinau Sony doesn't support Kitos OS tvarkyklė parsisiųsti apie naujas Vista HP nešiojamieji kompiuteriai Žinau galite parsisiųsti XP tvarkykles AA ar nešiojamojo kompiuterio su Vista PRE įstrigo im not sure about kitais prekių ženklais
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bart2k I dont know why jus atgimsta toks senovės pokalbio.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Mano sistema: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Nėra taip, kad būtų visiškai naujas nešiojamas negalėjo XP įdėti ją
Jūsų freinds, PC pasaulyje kalbame bullsh * t ^ ^ do it yourself jos lengvai |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai kvailas siūlai atsibudo naujo?
![]() F8 yra imu. Kaip "pažeminimo" prie XP, reikia žinoti, kad jums reikės XP suderinamas tvarkykles. |