mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista XP pārformatēt / pazemināšana?

Reply

Thread Tools
Old Marts 20, 2007, 09:17
New Member Group

Default Windows Vista XP pārformatēt / pazemināšana?

Es, kas jauns klēpjdators ar ir Windows Vista Pre uzstādīta. Es gribētu Windows XP, tāpēc man ir nopircis Windows XP Home Edition disku un veikti tā, lai datoru pasaulē, lai viņi varētu pazemināt to me. Bet man ir teicis, to nevar izdarīt. Vai viņi atrodas? Nevajadzētu teikt pazemināšanu. Es negribu Vista vispār. Nav dataon klēpjdatora pagaidām tas ir brand new. Coundn't atrast jaunu klēpjdatoru ar XP uz tā.
Old Marts 20, 2007, 10:28
New Member Group

Kāpēc nevar viņiem.? tie ir pārformatēt Vista un instalēt XP. ja tie cant do vajadzēs, klēpjdators atpakaļ
Old Marts 20, 2007, 11:15
New Member Group

ne tie nav guļ, kad viņi saka, Jūs nevar atzarojums bet Jūs varat pārformatēt tos ieviešot disku Windows XP savukārt jūsu datoram pie iegādāties pogu un, kad tas sāk vai kā tā sākas nevis uz F8 un ashould boot no cd un tad var palaist windows xp
Old Marts 21, 2007, 04:15
New Member Group

Es nedomāju, ka viņi atrodas uz šo vienu. Pazemināšana nozīmētu, atņemot jaunāku failus vai mainīt tos vecajās un Windows neļaus jums darīt. No kā es to redzu, es domāju, ka jūs varētu vai nu, ja jums ir cits dators ar XP, jūs varētu ar datoru, kabeli, savienojiet abas kopā un dzēst klēpjdatora cieto disku pilnīgi, noslaukiet to un tikai nodošana visi no failiem, dators ar savu klēpjdatoru, vai jūs varētu ievietot xp cd jūsu portatīvo un manuāli kopiju visu uz cd failus un pēc tam ielīmēt galvenās sistēmas mape, kas varētu veikt dažas stundas nodošana jābūt pilnīgai, un tad pēc tam dzēst vista failus no klēpjdatora, tad restartējiet to, un tā būtu tad XP operētājsistēmu. Es neesmu 100% pārliecināts gan par šīm lietām, bet esmu mēģinājis tos abus, un viņi abi strādāja par mani, bet lieta bija nedaudz atšķirīga, es biju modernizācijas. Ja jums vajadzīga palīdzība, vai info, lūdzu, e-mail me at e-pasta noņem, un es mēģināšu Jums palīdzēt visvairāk, ka es varu!
Old Septembris 25, 2007, 12:55
New Member Group

labi jūs vienmēr varat downgrade no Windows Vista uz xp bet verything var nedarboties pilnībā no pareizo draiveri no tā, ko es esmu redzējis tās grūti atrast xp draiveri uz pc, kas nāk ar vista i know sony neatbalsta citas os vadītājs downloads par viņu jauno Vista laptops i know HP jūs varat lejupielādēt xp versiju vadītājiem aa klēpjdatoru vai datoru, vista iepriekš ir apstājies im nav pārliecināti par citu marku
Old Septembris 25, 2007, 13:50
Donors Group

Bart2k I dont zināt, kāpēc jums atdzīvināja šo seno pavedienu.
I did get smieties un galvassāpes no buldurēšana Arvettedude posted it

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 1 oktobris 2007, 14:12
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by arvettedude View Post
Es nedomāju, ka viņi atrodas uz šo vienu. Pazemināšana nozīmētu, atņemot jaunāku failus vai mainīt tos vecajās un Windows neļaus jums darīt. No kā es to redzu, es domāju, ka jūs varētu vai nu, ja jums ir cits dators ar XP, jūs varētu ar datoru, kabeli, savienojiet abas kopā un dzēst klēpjdatora cieto disku pilnīgi, noslaukiet to un tikai nodošana visi no failiem, dators ar savu klēpjdatoru, vai jūs varētu ievietot xp cd jūsu portatīvo un manuāli kopiju visu uz cd failus un pēc tam ielīmēt galvenās sistēmas mape, kas varētu veikt dažas stundas nodošana jābūt pilnīgai, un tad pēc tam dzēst vista failus no klēpjdatora, tad restartējiet to, un tā būtu tad XP operētājsistēmu. Es neesmu 100% pārliecināts gan par šīm lietām, bet esmu mēģinājis tos abus, un viņi abi strādāja par mani, bet lieta bija nedaudz atšķirīga, es biju modernizācijas. Ja jums vajadzīga palīdzība, vai info, lūdzu, e-mail me at e-pasta noņem, un es mēģināšu Jums palīdzēt visvairāk, ka es varu!
Kristus ar velosipēdu, jums nav atrisinājums, ignorējiet šo idiots.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 8, 2008, 12:16
Loceklis

Nav tā, ka pilnīgi jauns klēpjdators nevarēja XP likts uz to
Jūsu freinds pie PC World runājam bullsh * t ^
do it yourself tās viegli
Old Janvāris 8, 2008, 12:17
Loceklis

Quote:
Originally Posted by KrzrKid View Post
ne tie nav guļ, kad viņi saka, Jūs nevar atzarojums bet Jūs varat pārformatēt tos ieviešot disku Windows XP savukārt jūsu datoram pie iegādāties pogu un, kad tas sāk vai kā tā sākas nevis uz F8 un ashould boot no cd un tad var palaist windows xp
RIGHT CLICK F8? depeds ko BOIS esat
Old Janvāris 8, 2008, 12:25
Donors Group

Šis mēms pavediens ir pamodies atkal?
F8 ir sākt drošajā režīmā.
Kā "pazemināt" uz XP jāapzinās, ka jums būs nepieciešams XP saderīgu draiveri.

Register

Bookmarks