![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es, kas jauns klēpjdators ar ir Windows Vista Pre uzstādīta. Es gribētu Windows XP, tāpēc man ir nopircis Windows XP Home Edition disku un veikti tā, lai datoru pasaulē, lai viņi varētu pazemināt to me. Bet man ir teicis, to nevar izdarīt. Vai viņi atrodas? Nevajadzētu teikt pazemināšanu. Es negribu Vista vispār. Nav dataon klēpjdatora pagaidām tas ir brand new. Coundn't atrast jaunu klēpjdatoru ar XP uz tā. |
|
| |||
| |||
| Kāpēc nevar viņiem.? tie ir pārformatēt Vista un instalēt XP. ja tie cant do vajadzēs, klēpjdators atpakaļ |
|
| |||
| |||
| ne tie nav guļ, kad viņi saka, Jūs nevar atzarojums bet Jūs varat pārformatēt tos ieviešot disku Windows XP savukārt jūsu datoram pie iegādāties pogu un, kad tas sāk vai kā tā sākas nevis uz F8 un ashould boot no cd un tad var palaist windows xp |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju, ka viņi atrodas uz šo vienu. Pazemināšana nozīmētu, atņemot jaunāku failus vai mainīt tos vecajās un Windows neļaus jums darīt. No kā es to redzu, es domāju, ka jūs varētu vai nu, ja jums ir cits dators ar XP, jūs varētu ar datoru, kabeli, savienojiet abas kopā un dzēst klēpjdatora cieto disku pilnīgi, noslaukiet to un tikai nodošana visi no failiem, dators ar savu klēpjdatoru, vai jūs varētu ievietot xp cd jūsu portatīvo un manuāli kopiju visu uz cd failus un pēc tam ielīmēt galvenās sistēmas mape, kas varētu veikt dažas stundas nodošana jābūt pilnīgai, un tad pēc tam dzēst vista failus no klēpjdatora, tad restartējiet to, un tā būtu tad XP operētājsistēmu. Es neesmu 100% pārliecināts gan par šīm lietām, bet esmu mēģinājis tos abus, un viņi abi strādāja par mani, bet lieta bija nedaudz atšķirīga, es biju modernizācijas. Ja jums vajadzīga palīdzība, vai info, lūdzu, e-mail me at e-pasta noņem, un es mēģināšu Jums palīdzēt visvairāk, ka es varu! |
|
| |||
| |||
| labi jūs vienmēr varat downgrade no Windows Vista uz xp bet verything var nedarboties pilnībā no pareizo draiveri no tā, ko es esmu redzējis tās grūti atrast xp draiveri uz pc, kas nāk ar vista i know sony neatbalsta citas os vadītājs downloads par viņu jauno Vista laptops i know HP jūs varat lejupielādēt xp versiju vadītājiem aa klēpjdatoru vai datoru, vista iepriekš ir apstājies im nav pārliecināti par citu marku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k I dont zināt, kāpēc jums atdzīvināja šo seno pavedienu.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nav tā, ka pilnīgi jauns klēpjdators nevarēja XP likts uz to Jūsu freinds pie PC World runājam bullsh * t ^ do it yourself tās viegli |
|
| |||
| |||
| RIGHT CLICK F8? depeds ko BOIS esat |
|
| |||
| |||
| Šis mēms pavediens ir pamodies atkal? ![]() F8 ir sākt drošajā režīmā. Kā "pazemināt" uz XP jāapzinās, ka jums būs nepieciešams XP saderīgu draiveri. |
![]() |
|
| Bookmarks |