rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista do XP Sformatuj / Obniżenie?

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 marca 2007, 09:17
Nowe państwa grupy

Default Windows Vista do XP Sformatuj / Obniżenie?

I przyniósł nowy laptop z systemem Windows Vista wstępnie zainstalowany. Chciałbym Windows XP, więc mam Kupiłem Windows XP Home Edition i dysk podjęte go do komputera świecie, dzięki czemu mogą one obniżyć ją dla mnie. Ale byłem powiedział, nie można zrobić. Czy są one leżącego? Czy nie powiedziałem downgrade. Nie chcę Vista na wszystkich. Nie ma dataon laptopa jeszcze jak to jest zupełnie nowa. Coundn't znalezienie nowego laptopa z XP na to.
Old 20 marca 2007, 10:28
Nowe państwa grupy

dlaczego nie mogą oni.? powinny one sformatowanie Vista i zainstalować xp. jeżeli cant do it podejmują laptopa powrót
Old 20 marca 2007, 11:15
Nowe państwa grupy

nie są one nie kłamię, gdy mówią you cant stopni w dół, ale można sformatować poprzez umieszczenie ich na dysku w systemie Windows XP włączyć komputer wyłączony kupić przycisk i kiedy zacznie lub zacznie raczej kliknij F8 i ashould rozruch z cd a następnie można uruchomić systemu Windows XP
Old 21 marca 2007, 04:15
Nowe państwa grupy

Nie sądzę, że jesteśmy w leżącej na jednym. Obniżenie oznaczałoby pozbawianie nowsze pliki i zmienia ich starszych i Windows nie pozwalają zrobić. Od sposób widzę to, myślę, że można albo, jeśli masz inny komputer z XP na to, można z komputera kabla połączyć razem i usunąć z dysku twardym laptopa całkowicie wymazać go i tylko transferu wszystkie pliki z tego komputera na komputer, lub możesz wstawić xp cd w laptopa i ręcznie skopiować wszystkie pliki na płycie CD, a następnie wkleić je do głównego folderu systemowego, które trochę godzin na przekazanie były kompletne, a następnie po tym Vista usunąć pliki z laptopa, a następnie uruchomić go ponownie, a następnie powinny być XP system operacyjny. Nie jestem pewien na 100% obie te rzeczy, ale próbuje je i oboje pracowali dla mnie, ale sprawa była nieco inna, byłem modernizacji. Jeśli potrzebujesz pomocy lub więcej informacji prosimy o e-mail do mnie na adres e-mail usunąć i będę starać się pomóc najbardziej że mogę!
Old 25-sza Wrz 2007, 12:55
Nowe państwa grupy

oraz zawsze można downgrade z Windows Vista do XP verything, ale może nie działać w pełni z obecnie poprawne sterowniki z tego, co widziałem jej XP trudno jest znaleźć sterowniki do komputera, że pochodzi z vista wiem Sony nie obsługują inne os kierowcy pobrania na ich widok nowych laptopów HP Wiem można pobrać wersję sterowników do xp aa laptopa lub komputera z vista wstępnie w impasie im nie masz pewności co do innych marek
Old 25-sza Wrz 2007, 13:50
Grupa dawcy

Bart2k I dont know why you ożywił takiego starożytnego wątku.
I did get a śmiać i głowy z szwargot Arvettedude wysłana choć

My System: Krlll

Procesor (y):
Intel Q9550@4.33Ghz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamięć RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Karta graficzna (y):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 pań)
Karta dźwiękowa:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Kilka lol 1650GB oddanych
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chłodzenie:
Tuniq Tower 120
Sieć / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (y):
Acer 22 "widescreen
Operating System (-y):
Vista x64 Ultimate
Old 1 października 2007, 14:12
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by arvettedude View Post
Nie sądzę, że jesteśmy w leżącej na jednym. Obniżenie oznaczałoby pozbawianie nowsze pliki i zmienia ich starszych i Windows nie pozwalają zrobić. Od sposób widzę to, myślę, że można albo, jeśli masz inny komputer z XP na to, można z komputera kabla połączyć razem i usunąć z dysku twardym laptopa całkowicie wymazać go i tylko transferu wszystkie pliki z tego komputera na komputer, lub możesz wstawić xp cd w laptopa i ręcznie skopiować wszystkie pliki na płycie CD, a następnie wkleić je do głównego folderu systemowego, które trochę godzin na przekazanie były kompletne, a następnie po tym Vista usunąć pliki z laptopa, a następnie uruchomić go ponownie, a następnie powinny być XP system operacyjny. Nie jestem pewien na 100% obie te rzeczy, ale próbuje je i oboje pracowali dla mnie, ale sprawa była nieco inna, byłem modernizacji. Jeśli potrzebujesz pomocy lub więcej informacji prosimy o e-mail do mnie na adres e-mail usunąć i będę starać się pomóc najbardziej że mogę!
Chrystus na rowerze, a nie masz pojęcia, zignorować ten idiota.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 stycznia 2008, 12:16
Członek grupy

Nie istnieje żaden sposób, że nowy laptop XP nie mógł umieścić na niej
Twoja freinds na PC Świat mówi BullSH * T ^ ^
zrób to sam jej łatwo
Old 8 stycznia 2008, 12:17
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by KrzrKid View Post
nie są one nie kłamię, gdy mówią you cant stopni w dół, ale można sformatować poprzez umieszczenie ich na dysku w systemie Windows XP włączyć komputer wyłączony kupić przycisk i kiedy zacznie lub zacznie raczej kliknij F8 i ashould rozruch z cd a następnie można uruchomić systemu Windows XP
Kliknij prawym przyciskiem myszy f8? BOIS depeds co masz
Old 8 stycznia 2008, 12:25
Grupa dawcy

Ten wątek jest niemy budzony ponownie?
F8 jest w trybie awaryjnym.
Co do "obniżenia", aby mieć świadomość, że XP będzie trzeba XP sterowników.

Register

Zakładki