![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I priniesol nový notebook s Windows Vista má pred nainštalovaný. Chtěl bych Windows XP, tak jsem koupil Windows XP Home Edition diskom a vziať ju do PC sveta, aby mohli downgrade to pre mňa. Ale ja som povedal, že nie je možné urobiť. Sú klame? Ak nemáte povedal downgrade. Nechcem Vista vôbec. Neexistuje žiadny dataon notebooku ako doteraz, pretože je úplne nové. Coundn't nájsť nový laptop s XP na to. |
|
| |||
| |||
| prečo nemôžu oni.? Mali by přeformátujete Vista a nainštalovať XP. ak prevýšenia to mať laptop späť |
|
| |||
| |||
| žiadne nie sú klame, keď hovorí vám prevýšenia nadol triedy, ale môžete zmeniť ich umiestnenie na disku Windows XP zase počítač vypnúť kúpiť tlačidla a kedy začína alebo začne skôr kliknite f8 a ashould boot z cd a potom môžete spustiť Windows XP |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že zrovna leží na ten. Znižovaniu by znamenalo, že sa odstráni novších súborov alebo zmena ich starších Windows a nebude vám robiť. Z toho, ako to vidím já, já si myslím, že by ste mohli buď, ak máte iný počítač s xp na neho, mohli by ste s počítačom káblom, pripojiť dve dohromady a vymazať prenosný pevný disk úplne, utrite ju a práve prevod všetky súbory z počítača do vášho notebooku, alebo môžete vložiť xp cd vo vašom notebooku a ručne skopírovať všetky súbory na CD a vložte ich do hlavnej systémovej zložky, ktoré by trvalo niekoľko hodín, pre prenos na byť kompletný, a potom, že po odstránení vista súborov z notebooku, reštartujte ho, a to by potom malo byť xp operačný systém. I'm not 100% istí, tak na tieto veci, ale já jsem se pokusil oba a obaja pracovali pre mňa, ale bola vec trochu inak, bol som modernizácie. Ak potrebujete ďalšie informácie alebo informácie, prosím, e-mail mi na e-mailu odstránené a budem snažiť pomôcť vám, že môžem! |
|
| |||
| |||
| tak môžete vždy downgrade z Windows Vista na XP, ale verything nemusí fungovať úplne bez správne ovládače od toho, čo som videl jeho ťažko hľadajú xp ovládače pre PC, ktorý je dodávaný s priehľad vím sony nepodporuje iné os vodič BitTorrent na svoje nové notebooky priehľad vím HP si môžete stiahnuť verziu ovládača pre xp aa notebooku alebo PC s priehľad pre zastavil v chate nie sú istí ostatné značky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k I dont vedieť, prečo jsi oživil toto vlákno antickej.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Neexistuje žiadny spôsob, že úplne nový notebook nemohol mať XP klásť na to Vaša Freinds PC na svete sa hovorí bullsh * t ^ ^ Urob to sám jeho ľahké |
|
| |||
| |||
| Kliknite pravým tlačidlom f8? depeds čo ste BOIS |
|
| |||
| |||
| Toto vlákno je hlúpy zase prebudil? ![]() F8 je spustiť v núdzovom režime. Pokiaľ ide o "znižovaniu" na XP byť vedomí toho, že budete potrebovať XP kompatibilné ovládače. |