мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Виста на КСП реформатизовати / Доунградинг?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Јан 2007, 09:17
Нови члан групе

Default Уиндоус Виста на КСП реформатизовати / Доунградинг?

Донио сам нови лаптоп са Уиндоус Виста Пре је инсталиран. Хтела бих Уиндоус КСП, па сам купио Уиндоус КСП Хоме Едитион диску и узети га у ПЦ свету па могу уназадити то за мене. Али ми је рекао да не може бити учињено. Јесу ли они лажу? Не би требали имати је рекао низбрдици. Не желим Видик ат алл. Нема датаон је лаптоп још како је потпуно нови. Цоундн'т пронаћи нови лаптоп са КСП на њега.
Old 20. Јан 2007, 10:28
Нови члан групе

зашто не могу и они.? они треба реформатизовати видик и инсталирати КСП. ако они то учинити цант узети лаптоп назад
Old 20. Јан 2007, 11:15
Нови члан групе

но они не лажу када кажу вам цант доле разреда али можете их реформатизовати стављањем у диску у систему Уиндоус КСП претворити ваше рачунар искључено купите дугме и онда када почиње или како се креће прилично кликни Ф8 и асхоулд боот са ЦД-а и тада можете да покренете Уиндоус КСП
Old 21. Јан 2007, 04:15
Нови члан групе

Не мислим да су они који леже на један. Доунградинг значило би одузимање новије датотеке или их мењају за старе и Уиндоус неће дозволити да то урадите. Од како ја видим, мислим да вас може или, ако имате неки други рачунар са ксп на њега, можете са рачунаром кабла, спојити два заједно и брисање лаптоп'с хард диск потпуно, избришите га и само пренос све датотеке из тог лаптоп на свој рачунар, или бисте могли уметање ксп цд у свој лаптоп и ручно копирате све датотеке на ЦД-у, а затим налепите их у главној фасцикли систем, што ће потрајати неко време за превоз до бити потпуна, а онда након тога брисање датотека видик од лаптоп, а затим поново покрените га, а он би тада требало да буде КСП оперативни систем. Нисам 100% сигуран / на обе ове ствари, али сам их покушао оба и оба су радили за мене, но случај је мало другачији, био сам ал̌урирате. Ако вам треба помоћ или више информација, молимо посаљите е-маил ме на е-пошту уклоњени, а ја ћу покушати да вам помогне највише што могу!
Old 25. сеп 2007, 12:55
Нови члан групе

добро можете увек низбрдици до КСП на систем Уиндоус Виста, али верытхинг мај не раде потпуно без исправне управљачке програме из оно што сам видео својим тешко пронаћи ксп дривер за рачунар које долази са видик Знам Соны не подржава друге ос дривер доунлоадс на њихов нови видик лаптоп Знам ХП можете преузети верзију драјвера за ксп аа лаптоп или пц са видик унапред у сталлед им не сигуран о другим маркама
Old 25. сеп 2007, 13:50
Донаторска Група

Барт2к ја донт знати зашто сте поново таквим древни нит.
Нисам добио смијати и главобољу од фрфљање Арветтедуде постед иако

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 1. октобар 2007, 14:12
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы арветтедуде View Post
Не мислим да су они који леже на један. Доунградинг значило би одузимање новије датотеке или их мењају за старе и Уиндоус неће дозволити да то урадите. Од како ја видим, мислим да вас може или, ако имате неки други рачунар са ксп на њега, можете са рачунаром кабла, спојити два заједно и брисање лаптоп'с хард диск потпуно, избришите га и само пренос све датотеке из тог лаптоп на свој рачунар, или бисте могли уметање ксп цд у свој лаптоп и ручно копирате све датотеке на ЦД-у, а затим налепите их у главној фасцикли систем, што ће потрајати неко време за превоз до бити потпуна, а онда након тога брисање датотека видик од лаптоп, а затим поново покрените га, а он би тада требало да буде КСП оперативни систем. Нисам 100% сигуран / на обе ове ствари, али сам их покушао оба и оба су радили за мене, но случај је мало другачији, био сам ал̌урирате. Ако вам треба помоћ или више информација, молимо посаљите е-маил ме на е-пошту уклоњени, а ја ћу покушати да вам помогне највише што могу!
Христ на бицикл, имате не индиција, игноришете тај идиот.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 8. Мар 2008, 12:16
Мембер Гроуп

Не постоји начин да се потпуно нови лаптоп није могла ставити КСП на њега
Ваш фреиндс у ПЦ свету говоримо буллсх * т ^ ^
урадите то сами својим лако
Old 8. Мар 2008, 12:17
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы КрзрКид View Post
но они не лажу када кажу вам цант доле разреда али можете их реформатизовати стављањем у диску у систему Уиндоус КСП претворити ваше рачунар искључено купите дугме и онда када почиње или како се креће прилично кликни Ф8 и асхоулд боот са ЦД-а и тада можете да покренете Уиндоус КСП
Кликните десним тастером Ф8? депедс што сте боис
Old 8. Мар 2008, 12:25
Донаторска Група

То је глупи тхреад пробудити опет?
Ф8 је за покретање у безбедном начину рада.
Што се тиче "доунградинг" за КСП бити свесни да ћете морати КСП компатибилан возача.

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц