![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Донио сам нови лаптоп са Уиндоус Виста Пре је инсталиран. Хтела бих Уиндоус КСП, па сам купио Уиндоус КСП Хоме Едитион диску и узети га у ПЦ свету па могу уназадити то за мене. Али ми је рекао да не може бити учињено. Јесу ли они лажу? Не би требали имати је рекао низбрдици. Не желим Видик ат алл. Нема датаон је лаптоп још како је потпуно нови. Цоундн'т пронаћи нови лаптоп са КСП на њега.
|
|
|
|||
|
|||
|
зашто не могу и они.? они треба реформатизовати видик и инсталирати КСП. ако они то учинити цант узети лаптоп назад
|
|
|
|||
|
|||
|
но они не лажу када кажу вам цант доле разреда али можете их реформатизовати стављањем у диску у систему Уиндоус КСП претворити ваше рачунар искључено купите дугме и онда када почиње или како се креће прилично кликни Ф8 и асхоулд боот са ЦД-а и тада можете да покренете Уиндоус КСП
|
|
|
|||
|
|||
|
Не мислим да су они који леже на један. Доунградинг значило би одузимање новије датотеке или их мењају за старе и Уиндоус неће дозволити да то урадите. Од како ја видим, мислим да вас може или, ако имате неки други рачунар са ксп на њега, можете са рачунаром кабла, спојити два заједно и брисање лаптоп'с хард диск потпуно, избришите га и само пренос све датотеке из тог лаптоп на свој рачунар, или бисте могли уметање ксп цд у свој лаптоп и ручно копирате све датотеке на ЦД-у, а затим налепите их у главној фасцикли систем, што ће потрајати неко време за превоз до бити потпуна, а онда након тога брисање датотека видик од лаптоп, а затим поново покрените га, а он би тада требало да буде КСП оперативни систем. Нисам 100% сигуран / на обе ове ствари, али сам их покушао оба и оба су радили за мене, но случај је мало другачији, био сам ал̌урирате. Ако вам треба помоћ или више информација, молимо посаљите е-маил ме на е-пошту уклоњени, а ја ћу покушати да вам помогне највише што могу!
|
|
|
|||
|
|||
|
добро можете увек низбрдици до КСП на систем Уиндоус Виста, али верытхинг мај не раде потпуно без исправне управљачке програме из оно што сам видео својим тешко пронаћи ксп дривер за рачунар које долази са видик Знам Соны не подржава друге ос дривер доунлоадс на њихов нови видик лаптоп Знам ХП можете преузети верзију драјвера за ксп аа лаптоп или пц са видик унапред у сталлед им не сигуран о другим маркама
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Барт2к ја донт знати зашто сте поново таквим древни нит.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Не постоји начин да се потпуно нови лаптоп није могла ставити КСП на њега
Ваш фреиндс у ПЦ свету говоримо буллсх * т ^ ^ урадите то сами својим лако |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
|||
|
|||
|
То је глупи тхреад пробудити опет?
![]() Ф8 је за покретање у безбедном начину рада. Што се тиче "доунградинг" за КСП бити свесни да ћете морати КСП компатибилан возача. |