![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yüklü ben yeni bir dizüstü getirdim Windows Vista Ön vardır. Ben, bu nedenle, bir Windows XP Home Edition disk aldım ve benim için bu yüzden olabilir bozmak PC dünya için alınan Windows XP istiyorum. Ama edilmiştir bunun yapılması mümkün değildir dedi. Bunlar yalan? Bozmak söyledi olmamalıdır edilmiştir. Ben hiç Vista istemiyorum. There is no dataon henüz olarak dizüstü olarak yeni değildir. Coundn't üzerinde XP ile yeni bir dizüstü bilgisayar bulunuyor. |
|
| |||
| |||
| neden değil onlar.? olması gerektiği biçimlendirirseniz Vista ve install XP. Eğer onlar cant geri dizüstü alır |
|
| |||
| |||
| hiç de yalan değil zaman aşağı notu cant fakat pencerenin önünde diskin koyarak onları yeniden biçimlendirmek için düğmeye satın kapalı bilgisayarınızı açmak XP ve ne zaman veya başlar olarak yerine tıklayın f8 başlar ve cd önyükleme ashould demek ve sonra da Windows XP çalıştırabilirsiniz |
|
| |||
| |||
| Ben onlar hakkında yalan ettiğiniz don't think that one. Downgrading uzaklıkta yeni dosyaları almak anlamına gelir veya daha büyük olan ve Windows için bunu yapmanıza izin vermeyecektir onlara değişen bu. Gördüğüm kadarıyla Gönderen, ben eğer bu XP ile başka bir bilgisayara var ya, sen, bir bilgisayara kablo ile, ve iki arada ve tamamen dizüstü sabit sürücü silmek, onu silmek bağlanmak olabilir olabilir sadece transferi düşünüyor tüm dosyaların bu dizüstü bilgisayar, ya da XP Dizüstü CD yerleştirin ve el ile tüm cd den dosya kopyalama ve daha sonra ana sistem klasöründe, bu transfer için birkaç saat alırdı yapıştırabilirsiniz sonra bu dizüstü bilgisayarda Vista dosyaları silin ve sonra da, daha sonra yeniden kuruluyor ve sonra da XP işletim sistemi olmalıdır. Ben% 100 bu işler konusunda emin değilim, ama, fakat bunların ve her ikisi de benim için çalıştı denedi durumunda farklı bir küçük, ben yükseltmek oldu. Daha fazla yardım veya bilgi için lütfen e-posta kaldırılır bana posta ve bu da en yardım çalıştığınızda edersiniz ihtiyacımız var! |
|
| |||
| |||
| pencerelerden iyi her zaman iniş Vista XP ama verything tam çalşmayabilir dışarı ben bir adet bu manzara i danin diğer bütün sürücü yükleme desteklemiyor biliyorum gelir için XP sürücülerini bulmak zor ne gördük den doğru sürücüleri yeni Vista dizüstü bilgisayarlar i HP indirmek AA dizüstü veya durdu im Vista önceden diğer markalar konusunda emin değilseniz PC sürümü sürücüleri XP biliyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k neden böyle eski bir iplik canlandırmıştır bilmiyorduysanız.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hiçbir şekilde yeni bir dizüstü üzerine koyun XP yok olabilir PC World at freinds * t bullsh konuşuyorsun ^ ^ Kendini bu çok kolay bunu yapmak |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Saçma Konuyu tekrar awakened nedir? ![]() F8 güvenli modda başlatmak. Downgrading olarak "" için uyumlu sürücüleri XP gerekir farkında XP için. |
![]() |
|
| Bookmarks |