менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Vista в XP Переформатувати / Downgrading?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 2007 березень, 09:17
Нові члени групи

Я приніс новий ноутбук з Windows Vista має Попередньо встановлено. Я хотів би Windows XP, так що я купив Windows XP Home Edition диску і прийняті його до ПК Світ тому вони можуть знизити її для мене. Але мені сказали, вона не може бути зроблено. Чи є вони лежали? Не треба було говорити більш ранніх версій. Я не хочу Vista на всіх. Існує не dataon ноутбука поки як це зовсім нове. Coundn't знайти новий ноутбук з XP на ньому.
Old 20 березня 2007, 10:28
Нові члени групи

чому вони не можуть.? вони повинні переформатувати Vista і встановити XP. якщо вони роблять це нахиляє взяти ноутбук Назад
Old 20 березня 2007, 11:15
Нові члени групи

Ні, вони не брешуть, коли говорять, ти нахиляє під ухил, але ви можете форматувати їх, поставивши в диска Windows XP вимкніть комп'ютер купити на кнопку, і коли воно починається або коли вона починає досить натисніть F8 і ashould завантаження з компакт-диска а потім ви можете запустити Windows XP
Old 21 2007 березень, 04:15
Нові члени групи

Я не думаю, що вони лежали на що. Downgrading буде означати, забираючи нових файлів або зміни їх старих вікон і не дозволимо вам зробити це. По тому, як я бачу це, я думаю, що ви можете або, якщо у вас є інший комп'ютер з XP на ньому, ви могли з комп'ютером кабелем з'єднати два разом і стерти жорсткий диск ноутбука повністю стерти його, і лише передача всі файли з цього комп'ютера до вашого ноутбуку, або ви можете вставити XP CD у ваш комп'ютер і вручну скопіювати всі файли на компакт-диску, а потім вставляти їх в основний системній папці, яка займе декілька годин для передачі бути повним, а потім, після видалення, що перспектива файли з ноутбука, а потім запустити його, і тоді вона повинна бути XP операційною системою. Я не впевнений на 100% на обидва ці речі, але я намагався їх обох, і вони обидва працювали на мене, але справа була зовсім інша справа, я була модернізації. Якщо вам потрібна допомога або додаткову інформацію, будь ласка, напишіть мені на електронну видалений, і я спробую допомогти вам саме, що я можу!
Old 25 вересня 2007, 12:55
Нові члени групи

а ви завжди можете знизити з Windows Vista на XP, але verything не може працювати в повному обсязі з правильних драйверів від того, що я бачив свій важко знайти XP драйвери для ПК, який поставляється з Vista я знаю, Sony не підтримують інші драйвери завантаження ОС на їхньому новому Vista ноутбуками HP Я знаю, ви можете завантажити версію XP драйвери для ноутбука АА або ПК з Vista попередньо в глухий кут їм не впевнений іншими брендами
Old 25 вересня 2007, 13:50
Донор групи

Bart2k Я не знаю, чому ви відродили такий древній потік.
Я справді отримав сміятися і головний біль з тарабарщина Arvettedude Написав хоча

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 1 жовтня 2007, 14:12
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав arvettedude View Post
Я не думаю, що вони лежали на що. Downgrading буде означати, забираючи нових файлів або зміни їх старих вікон і не дозволимо вам зробити це. По тому, як я бачу це, я думаю, що ви можете або, якщо у вас є інший комп'ютер з XP на ньому, ви могли з комп'ютером кабелем з'єднати два разом і стерти жорсткий диск ноутбука повністю стерти його, і лише передача всі файли з цього комп'ютера до вашого ноутбуку, або ви можете вставити XP CD у ваш комп'ютер і вручну скопіювати всі файли на компакт-диску, а потім вставляти їх в основний системній папці, яка займе декілька годин для передачі бути повним, а потім, після видалення, що перспектива файли з ноутбука, а потім запустити його, і тоді вона повинна бути XP операційною системою. Я не впевнений на 100% на обидва ці речі, але я намагався їх обох, і вони обидва працювали на мене, але справа була зовсім інша справа, я була модернізації. Якщо вам потрібна допомога або додаткову інформацію, будь ласка, напишіть мені на електронну видалений, і я спробую допомогти вам саме, що я можу!
Христос на велосипеді, ви не ключем, ігнорувати цей ідіот.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 січня 2008, 12:16
Член групи

Існує не так, що новий ноутбук не міг XP покласти на нього
Ваш Freinds на ПК Світ йде Bullsh * T ^ ^
Зроби сам свій легкий
Old 8 січня 2008, 12:17
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав KrzrKid View Post
Ні, вони не брешуть, коли говорять, ти нахиляє під ухил, але ви можете форматувати їх, поставивши в диска Windows XP вимкніть комп'ютер купити на кнопку, і коли воно починається або коли вона починає досить натисніть F8 і ashould завантаження з компакт-диска а потім ви можете запустити Windows XP
Right Click F8? depeds Буа, що у вас є
Old 8 січня 2008, 12:25
Донор групи

Це німе потоку прокинулася знову?
F8 це почати в безпечному режимі.
Що стосується "зниження" для XP треба знати, що вам доведеться XP сумісних драйверів.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.