![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я приніс новий ноутбук з Windows Vista має Попередньо встановлено. Я хотів би Windows XP, так що я купив Windows XP Home Edition диску і прийняті його до ПК Світ тому вони можуть знизити її для мене. Але мені сказали, вона не може бути зроблено. Чи є вони лежали? Не треба було говорити більш ранніх версій. Я не хочу Vista на всіх. Існує не dataon ноутбука поки як це зовсім нове. Coundn't знайти новий ноутбук з XP на ньому. |
|
| |||
| |||
| чому вони не можуть.? вони повинні переформатувати Vista і встановити XP. якщо вони роблять це нахиляє взяти ноутбук Назад |
|
| |||
| |||
| Ні, вони не брешуть, коли говорять, ти нахиляє під ухил, але ви можете форматувати їх, поставивши в диска Windows XP вимкніть комп'ютер купити на кнопку, і коли воно починається або коли вона починає досить натисніть F8 і ashould завантаження з компакт-диска а потім ви можете запустити Windows XP |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що вони лежали на що. Downgrading буде означати, забираючи нових файлів або зміни їх старих вікон і не дозволимо вам зробити це. По тому, як я бачу це, я думаю, що ви можете або, якщо у вас є інший комп'ютер з XP на ньому, ви могли з комп'ютером кабелем з'єднати два разом і стерти жорсткий диск ноутбука повністю стерти його, і лише передача всі файли з цього комп'ютера до вашого ноутбуку, або ви можете вставити XP CD у ваш комп'ютер і вручну скопіювати всі файли на компакт-диску, а потім вставляти їх в основний системній папці, яка займе декілька годин для передачі бути повним, а потім, після видалення, що перспектива файли з ноутбука, а потім запустити його, і тоді вона повинна бути XP операційною системою. Я не впевнений на 100% на обидва ці речі, але я намагався їх обох, і вони обидва працювали на мене, але справа була зовсім інша справа, я була модернізації. Якщо вам потрібна допомога або додаткову інформацію, будь ласка, напишіть мені на електронну видалений, і я спробую допомогти вам саме, що я можу! |
|
| |||
| |||
| а ви завжди можете знизити з Windows Vista на XP, але verything не може працювати в повному обсязі з правильних драйверів від того, що я бачив свій важко знайти XP драйвери для ПК, який поставляється з Vista я знаю, Sony не підтримують інші драйвери завантаження ОС на їхньому новому Vista ноутбуками HP Я знаю, ви можете завантажити версію XP драйвери для ноутбука АА або ПК з Vista попередньо в глухий кут їм не впевнений іншими брендами |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bart2k Я не знаю, чому ви відродили такий древній потік.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Існує не так, що новий ноутбук не міг XP покласти на нього Ваш Freinds на ПК Світ йде Bullsh * T ^ ^ Зроби сам свій легкий |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Це німе потоку прокинулася знову? ![]() F8 це почати в безпечному режимі. Що стосується "зниження" для XP треба знати, що вам доведеться XP сумісних драйверів. |