![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, моят пропуска COMP приучавам проекта вече, тя е продължила използва тази сутрин и работиш добре, това беше изключен NPS там. отиде да се превърне тя в този ден и то да заседнат в "Съжаляваме за неудобството на екрана, и в двата проекта, безопасен режим, последният известен конфиг, започнете нормално". Аз опитах всички тях прозорци ще започнат да се зареди с бар тогава itll го рестартирате самостоятелно без причина. Имам вмъкнали XP диск и избяга от proggy възстановяват, но всичко, което се случва там е мигащи C: \ и съобщението на върха "тип EXIT за да излезете" всички улики моля. Нейните спецификационен Compaq Presario 6000 Windows XP про (GEN копие) Athlon 2100 + 512MB Рам ATI 7500LE 64meg Графики Благодаря предварително. Ник .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Направи втората поправка опция, не е първата.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета за replys, но се оказва на HDD е не повече .. Опитах се да направя формат и прясно инсталиране, но wouldnt я ... Сложи резервен 40gig и reinstalled прозорци и shes всички щастливи сега .. Ник ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смяна на Рам сега компютър приучавам проекта HELP! | kkhimji2001 | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 22 април 2008 11:51 |
| Ран оползотворяване диска и сега прозорци приучавам проекта | emmajw4 | Windows операционни системи | 3 | 16-то Feb 2008 13:02 |
| Endless Проблеми, Windows приучавам Започнете сега | Polkigtry | Общи Хардуер Чат | 2 | 13 Jan 2008 02:06 |
| HELP! Аз преминах на новата ми ANTEC 900, но сега ми PC приучавам започнат! | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 14 | 18 Дек 2007 14:48 |
| Моят компютър приучавам стартиране на ОС! | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 2 | 14 ноември 2007 11:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |