![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μου λείπει comp wont αρχίσει πια, ήταν διήρκεσε χρησιμοποιηθεί αυτό το πρωί και όλα workin προστίμου, έκλεισε ΣΔ εκεί. πήγε να ανάβετε το απόγευμα και θα κολλήσουν στο "συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία οθόνη, είτε στο ξεκίνημα, safe mode, το τελευταίο γνωστό config, ξεκινούν κανονικά». Έχω δοκιμάσει όλα τα παράθυρα, θα αρχίσουν να φορτώνονται με το μπαρ τότε itll επανεκκίνηση δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Έχω παρεμβάλλεται το δίσκο XP και διηύθυνε την ανάκτηση proggy αλλά όλα αυτά συμβαίνουν υπάρχει αναλάμπον C: \ και το μήνυμα στην κορυφή "πληκτρολογήστε exit για έξοδο από το« οποιαδήποτε στοιχεία σας παρακαλώ. Το spec Compaq Presario 6000 Windows XP Pro (gen αντίγραφο) Athlon 2100 + 512MB RAM ATI 7500LE 64meg Γραφικά Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εκτελέστε τη δεύτερη επιλογή επισκευής, δεν ήταν η πρώτη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| χάρη chaps για replys αλλά βγάζει το hdd δεν είναι .. Προσπάθησα να κάνω format και εγκατάσταση φρέσκα αλλά wouldnt έχουμε ... έτσι θέσει σε ανταλλακτικά 40gig και επανεγκατάσταση των Windows και όλα shes ευτυχισμένη τώρα .. Nic ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |