![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, moj comp propusti navika početi više, to je trajalo koristiti ovaj mornin Radno i sve u redu, bila je zatvorena Nps tamo. je otišao da bi se to na ovaj poslijepodne i zapeti na 'žao zbog neugodnosti ekran, početi u bilo, siguran način, posljednja poznata konfig, počnite normalno'. Pokušao sam ih sve prozore će početi za učitavanje s bar itll zatim ponovo pokrenite ga self bez razloga. Imam umetnuli XP disk i ran proggy ozdraviti, ali sve što se događa je treperi C: \ i poruka na vrhu 'upišite EXIT da izađete' bilo kakve tragove molim. Njezina spec. Tvrtke Compaq Presario 6000 Windows XP Pro (gen kopija) Athlon 2100 + 512MB Ram ATI 7500LE 64meg Graphics Hvala unaprijed. Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokreni drugi popravak opciju, a ne prvi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| hvala chaps za replys ali Ispada HDD nije ništa drugo .. formatu i pokušao napraviti svježu instalaciju, ali imaju wouldnt it ... pa stavi rezervni 40gig i reinstalled prozori i shes all sad sretna .. Nič ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Promjena Ram sada pokrenuti računalo navika POMOZITE! | kkhimji2001 | CPU, Matične ploče i RAM | 17 | 22. travanj 2008 11:51 |
| Ran recovery disk i sada prozori navika start | emmajw4 | Windows Operating Systems | 3 | 16. veljača 2008 13:02 |
| Endless Problems, Windows navika Početak odmah | Polkigtry | General Hardware Chat | 2 | 13 siječanj 2008 02:06 |
| POMOZITE! Ja se prebacili na moj novi Antec 900, a sada moj PC navika start up! | cheesepuff | General Hardware Chat | 14 | 18. prosinac 2007 14:48 |
| Moje računalo ima običaj početi OS! | ashaiba | General Hardware Chat | 2 | 14. studeni 2007 11:10 |
| Thread Tools | |
| |