![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én nem kerül kötelező szokás kezdeni már volt ez a reggel tartott használt dolgozom, és minden rendben van, hogy állítsa le NPS ott. mentem be, hogy ezen a délutánon, és elakad a "Elnézést a kellemetlenségért képernyőn, vagy kezdődik, safe mode, utolsó ismert config, start rendesen. Megpróbáltam mindet Windows elkezd betölteni a bárban, majd újraindítani itll magától minden ok nélkül. Van beilleszteni az XP lemezt, és spárgagombolyog a talpra proggy, de előfordul, hogy van egy villogó C: \ és az üzenet a csúcson "típusú kijárat exit" olyan nyomokat kérem. Őt spec Compaq Presario 6000 Windows XP pro (gen példány) Athlon 2100 + 512MB RAM ATi 7500LE 64meg Graphics Köszönöm előre. Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Futtassa a második javítási lehetőség, és nem az első.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| köszönet fickók a replys de kiderül, hogy a HDD nem több .. megpróbálta formátum, de a friss telepíteni akar, de van ... úgy hogy a tartalék 40gig és újratelepíteni a Windows és a shes minden boldog most .. Nic ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |