![]() |
|
| |||
| |||
| היי, את מתגעגעת comp wont התחלה יותר, זה היה נמשך השתמשו בבוקר וכל זה עובד בסדר גמור, זה היה כיבוי nps שם. הלכתי להפעיל את זה על זה אחר הצהריים והוא נתקע על "מצטער על חוסר הנוחות מסך, להתחיל בשני, מצב בטוח, האחרון הידוע תצורה, הפעלה רגילה '. ניסיתי את כל אותם חלונות יתחילו לטעון עם בר itll מכן הפעל אותו מחדש העצמי ללא סיבה. יש לי שהכנסת את הדיסק XP וברח proggy אלא לשחזר את כל מה שקורה שם הוא הברקה C: \ או את ההודעה בראש 'הקלד exit כדי לצאת' רמזים כלשהם בבקשה. Spec שלה Compaq Presario 6000 Windows XP Pro (gen להעתיק) Athlon 2100 + 512MB ראם ATI 7500LE 64meg גרפיקה תודה מראש. NIC .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הפעל את האפשרות לתקן את השני, ולא הראשון.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Thanks chaps עבור replys אבל הסתבר את HDD לא יותר .. ניסה פורמט ועושים טרי wouldnt אבל יש להתקין את זה ... כדי לשים 40gig חילוף ואילו מחדש את כל החלונות ואת shes מרוצה .. NIC ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שינוי ראם wont להתחיל עכשיו המחשב עזרה! | kkhimji2001 | CPUs, Motherboards & RAM | 17 | 22 אפריל 2008 11:51 |
| רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה | emmajw4 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th פברואר 2008 13:02 |
| אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 13 ינואר 2008 02:06 |
| עזרה! אני עברת ל ANTEC 900 החדש שלי, אבל עכשיו המחשב שלי wont start up! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 18 דצמבר 2007 14:48 |
| המחשב שלי רגיל להפעיל את מערכת ההפעלה! | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 14th נובמבר 2007 11:10 |
| שרשרת כלים | |
| |