![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, my nepataikė KOMP įprotis pradėti nebėra, ji truko naudoti šią Mornin ir visus Workin bauda, ji buvo uždaryta NPS ten. Eime jį įjungti šią popietę ir įstrigti ne "Atsiprašome už nepatogumus ekranas, pradžios arba, imu, paskutinė žinoma config, prasideda paprastai". Mėginau juos visus langus pradės krauti su juosta tada itll paleiskite ją savarankiškai be jokios priežasties. Aš Įrašytas XP disko ir bėgo susigrąžinti proggy Bet visa tai atsitinka yra mirksi C: \ ir viršuje "pranešimas" tipo išėjimo išeiti "bet kokios užuominos prašom. Jos spec Compaq Presario 6.000 Windows XP Pro (GEN kopija) Athlon 2100 + 512MB RAM ATi 7500LE 64meg Grafika Thanks in advance. Nieko .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėti antra remonto variantą, ne pirmas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ačiū Brolio už Replys tačiau paaiškėja, hdd yra ne daugiau .. bandė formatą ir padaryti šviežiai įdiegti bet wouldnt jį ... taip įdėti atsarginių 40gig ir iš naujo įdiegti Windows ir shes visi laimingi dabar .. Nieko ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pakeitus Ram dabar kompiuteris įprotis pradėti HELP! | kkhimji2001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 22, 2008 11:51 |
| Ran atkūrimo diską, o dabar Windows įprotis pradėti | emmajw4 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 16 vasaris 2008 13:02 |
| Endless problemos, Windows Wont Start Now | Polkigtry | General Hardware Chat | 2 | 13 sausis 2008 02:06 |
| HELP! i ¹ savo naują Antec 900, bet dabar mano PC įprotis pradėti! | cheesepuff | General Hardware Chat | 14 | 18 gruodis 2007 14:48 |
| Mano kompiuteris įprotis pradėti OS! | ashaiba | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 14, 2007 11:10 |
| Temos įrankiai | |
| |