![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, my chýba comp zvyknutý začať už bolo trvala použitý tento deň a všetky Pracujem v pohodě, bolo vypnutie NSDZ tam. šiel, aby sa na toto popoludnie a narazíte na 'Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti obrazovke start buď, núdzovom režime, posledná známa konfigurácia, začať normálne'. som sa pokúsil všetci okien začne zaťaženia u baru potom itll restart to pre seba žiadny dôvod. Som vložil XP disk a běžel k spätnému proggy ale všetko, čo sa deje je blikajúci C: \ a správy v hornej 'typ EXIT opustíte' žiadne indície, prosím. Jej spec Compaq Presario 6000 Windows XP Pro (gén kópie) Athlon 2100 + 512 MB RAM ATi 7500LE 64meg Grafika Thanks in advance. Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beh na opravu druhej voľby, nie je prvý.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Vďaka chlapi za replys ale obracia sa na hdd nie je viac .. snažil formáte a čerstvej inštalácii, ale to by som si to ... tak dať náhradné 40gig a preinštalovať systém Windows a shes všetkým šťastný .. Nič ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |