![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, мој цомп пропусти навика почети више, то је трајало користити овај морнин Радно и све у реду, била је затворена Нпс тамо. је отишао да би се то на овај послеподне и запети на 'жао због непријатности екран, почети у било, сигуран начин, последња позната конфиг, почните нормално'. Покушао сам их све прозоре ће почети за учитавање са бар итлл затим поново покрените га селф без разлога. Имам уметнули КСП диск и еарлы проггы оздравити, али све што се дешава је трепери Ц: \ и порука на врху 'упишите ЕКСИТ да изађете' било какве трагове молим. Њена спец Компаније Цомпак Пресарио 6000 Уиндоус КСП Про (ген копија) Атхлон 2100 + 512МБ Рам АТИ 7500 64мег Грапхицс Хвала унапред. Ниц .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покрени други поправку опцију, а не први.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| хвала цхапс за реплыс али Испада ХДД није ништа друго .. формату и покушао да урадите чисту инсталацију, али имају уоулднт ит ... па стави резервни 40гиг и реинсталлед прозори и Схес алл сад сретна .. Ниц ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Промена Рам сада покренути рачунар навика Помозите! | ккхимји2001 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 22 април 2008 11:51 |
| Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт | еммају4 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 фебруар 2008 13:02 |
| Ендлесс Проблемс, Уиндоус навика Почетак одмах | Полкигтры | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 13 јануар 2008 02:06 |
| Помозите! Ја се пребацили на мој нови Антец 900, а сада мој ПЦ навика старт уп! | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 18 децембар 2007 14:48 |
| Моје рачунар има обичај почети ОС! | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 14 новембар 2007 11:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |