![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, мене пропускає Comp звичай почати більше, вона була використана тривала сьогодні вранці, і всі Workin штраф, вона була зупинена АЕС там. пішли, щоб включити його сьогодні вдень, і він застряг у "Вибачте за тимчасові незручності екрану, або на початку, в безпечному режимі, останньої відомої конфігурації, почати нормально". Я пробував всі з них Windows почне завантажувати з баром Itll потім перезапустити його собі без будь-якої причини. Я вставив диск XP і побіг відновити німкенею, але все, що відбувається, є миготливий C: \ і повідомлення у верхній типу "Вихід, щоб закрити" будь-який ключ, будь ласка. Її специфікація Compaq Presario 6000 Windows XP Pro (Бут. копія) Athlon 2100 + 512MB RAM ATi 7500LE 64meg графіка Спасибо заранее. Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Запуск другого варіанту ремонту, не перший.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Спасибо ребята за Replys але виявляється, жорсткий диск, становить не більше .. намагався формат і зробити нову установку, але Wouldnt Have It ... так поставити запасні 40gig В і перевстановити Windows і Shes всі щасливі зараз .. Nic ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зміни Рам зараз комп'ютер звичаєм почала HELP! | kkhimji2001 | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 22 квітня 2008 11:51 |
| Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала | emmajw4 | Операційні системи Windows | 3 | 16 лютого 2008 13:02 |
| Нескінченні проблеми, Windows Wont Start Now | Polkigtry | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 січня 2008 02:06 |
| HELP! Я переключився на мою нову Antec 900, але зараз мій комп'ютер звичаєм почала Up! | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 14 | 18 грудня 2007 14:48 |
| Мій комп'ютер звичаєм почала ОС! | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 11:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |