![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Наскоро закупили машина с Windows XP Pro x64. Аз много 32bit инсталираните приложения и работят добре до днес. Аз не съм в състояние да тече по-голямата част от 32bit приложения на компютъра си и да получите това съобщение за грешка: "Програмата на функцията" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ супер .. др. EXE "можете да стартирате или изпълнявате поради несъвместимост с 64-битовите версии на Windows. Моля, обърнете се към софтуера продавача попитам, ако 64-битов Windows съвместима версия е достъпна . " Работата е, този използван към тичам глоба до 10 минути преди. Сега Im получаване на това съобщение за повечето от моите 32 битови приложения. Има ли начин да поправя това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте инсталирали нещо или изтеглили нещо или дори да има Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| Ами, аз изтеглили всички актуализации на Windows, изтеглени някои онлайн игри, някои активни х нещата тук и там ... Може тези изтегляния предизвика този проблем ..? |
|
| |||
| |||
| Аз не не много за тази област. Но съм чувал, че някои промени може да доведе до проблеми като този. Но ти ще трябва да чакаме някой с повече познания да ви помогне повече. За съжаление не мога да съм много помогна. CG
__________________ "Dream така, като че ли ще живеят вечно, Живея така, като че ли ще умреш днес" |