![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nedávno jsem koupil počítač s Windows XP Pro x64. Nainstaloval jsem mnoho 32bit aplikací a bylo v pořádku až do dneška. Nejsem schopen běžet většinu 32bit aplikace na mém počítači a dostávám toto chybové hlášení: "Program vlastnost" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ super .. atd.. Exe "nelze spustit, nebo spustit z důvodu nekompatibility s 64-bitovou verzí Windows. Obraťte se na prodejce softwaru se zeptat, jestli 64-bit Windows kompatibilní verze je k dispozici . " Jde o to, tuto používá pro spuštění pokutu až do 10 minuty. Nyní im dostat tuto zprávu na většinu mých 32 bitových aplikací. Existuje způsob, jak to spravit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste nainstalovali něco stáhli nebo něco, nebo dokonce dostal Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| No, já stáhli ze všech aktualizací systému Windows, stáhli nějaké online hry, některé aktivní x věci tu a tam ... Mohly by tyto BitTorrent příčinou tohoto problému ..? |
|
| |||
| |||
| Nemám žádnou moc o této oblasti. Ale slyšel jsem, že některé aktualizace může způsobit problémy, jako je to. Ale budete muset počkat na někoho s více znalostí, které vám pomohou více. Promiňte, nemohu to moc pomůže. CG
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalovat Windows 7 32bit nebo 64bit | robina80 | Operační systémy Windows | 9 | 24.října 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Operační systémy Windows | 8 | 19.září 2009 12:52 |
| Windows Anti-Virus Pro, nelze otevřít Aplikace | Jacko2983 | Virus, spyware a bezpečnost | 30 | 22.srpna 2009 23:21 |
| Windows XP 32Bit a RAM - pouze 2GB Zobrazení | Coolyxxx | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 10. březen 2009 01:47 |
| Windows XP 32bit nebo 64bit Jakýkoli rozdíl? | Fatpigeon | Operační systémy Windows | 4 | 13. prosince 2007 13:09 |
| Thread Nástroje | |
| |