![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Πρόσφατα αγόρασε ένα μηχάνημα με τα Windows XP Pro x64. Εγκατέστησα πολλές εφαρμογές 32bit και εργάζονταν προστίμου μέχρι σήμερα. Δεν είμαι σε θέση να εκτελέσετε τις περισσότερες από 32bit εφαρμογές στον υπολογιστή μου και να βρω αυτό το μήνυμα λάθους: "Το πρόγραμμα του χαρακτηριστικό" C ? \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ σούπερ .. κτλ.. Exe "δεν μπορεί να αρχίσει ή να εκτελεστεί λόγω ασυμβατότητας με 64-bit εκδόσεις των Windows. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του λογισμικού για να ρωτήσω αν ένα 64-bit συμβατή έκδοση των Windows είναι διαθέσιμες . " Το πράγμα είναι, αυτό χρησιμοποιείται για την εκτέλεση πρόστιμο μέχρι πριν 10 λεπτά. Im Τώρα για να περάσουμε το μήνυμα μου για περισσότερες από 32 bit εφαρμογές. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε εγκαταστήσει τίποτα ή τίποτα τηλεφορτωθεί ή ακόμη έχεις Windows Update; CG
|
| |||
| |||
| καλά, θα κατεβάσει όλα τα παράθυρα ενημερώσεις, να ληφθούν ορισμένα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ορισμένα πράγματα που δραστηριοποιούνται x εδώ και εκεί ... Μήπως αυτές οι λήψεις προκαλέσει αυτό το πρόβλημα ..; |
|
| |||
| |||
| Δεν δεν πολύ για αυτόν τον τομέα. Αλλά έχω ακούσει ότι κάποιες ενημερώσεις μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα όπως αυτό. Αλλά θα πρέπει να περιμένουν για κάποιον με περισσότερες γνώσεις για να σας βοηθήσει περισσότερο. Λυπάμαι, δεν μπορώ να έχω βοηθήσει πολύ. CG
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |