![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Nedavno sam kupio stroj sa Windows XP Pro x64. I mnogi 32bit instalirana aplikacija i fino radilo sve do danas. Ja sam ne u mogućnosti to trčanje većina 32bit programi na moj računalo i ja dobiti ovaj poruka o pogrešci: "Program značajku" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ super .. itd.. Exe "ne može započeti ili trčanje zbog inkompatibilnost sa 64-bitnim verzijama sustava Windows. Obratite se dobavljaču softvera pitati je li 64-bitni Windows kompatibilna verzija je dostupna ". Stvar je, ovaj koji se koriste za pokretanje u redu do 10 minuta prije. Sada im uzimajući ovu poruku na većini mojih 32 bitna aplikacija. Da li postoji način da se ovo popraviti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li instaliran ili išta skinuti ništa ili čak dobio Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| dobro, ja skinuti sve prozore ažuriranja, skinuti neke igre online, neke aktivne x stvari tu i tamo ... Mogao te downloads uzrok ovog problema ..? |
|
| |||
| |||
| Ne nema puno o ovom području. Ali sam čuo da su neke nadopune mogu uzrokovati probleme kao što je to. Ali, morat ćete čekati da netko s više znanja kako bi vam pomogao u more. Nažalost ja ne mogu sam puno pomoći. CG
__________________ "Dream kao da ćete živjeti zauvijek, Live, kao da ćete umrijeti danas" |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Uvesti koga u službu Windows 7 32bit ili 64bit | robina80 | Windows Operating Systems | 9 | 24 listopad 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Windows Operating Systems | 8 | 19 rujan 2009 12:52 |
| Windows Anti-Virus Pro, Can't Open Applications | Jacko2983 | Virus, Spyware i sigurnost | 30 | 22 kolovoz 2009 23:21 |
| Windows XP 32Bit i RAM - 2GB Samo u prikazivanju | Coolyxxx | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 10. ožujak 2009 01:47 |
| Windows XP 32bit ili 64bit Bilo koja razlika? | Fatpigeon | Windows Operating Systems | 4 | 13. prosinac 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |