![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Nemrég vásároltak egy gépet a Windows XP Pro x64. Telepítettem sok 32bit-alkalmazások és a mai napig jól működik. Én nem vagyok képes futtatni a legtöbb 32 bites alkalmazások a számítógépet, és én ezt a hibaüzenetet: "A program a funkció a" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ szuper .. stb. Exe "nem lehet elindítani vagy futtatni miatt összeegyeztethetetlenségre 64-bites Windows-t. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával kérni, ha egy 64-bites Windows-kompatibilis verzió . " Az a helyzet, ez a működtetésére felhasznált finom ig 10 perce. Most im szerzés ez az üzenet a legtöbb az én 32 bites alkalmazásokat. Van úgy, hogy meg ezt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van valami beépített vagy letöltött valamit, vagy még megvan a Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| nos, letölthető az összes Windows-frissítések, a letöltött néhány online játékokat, a néhány aktív x megtöm itt-ott ... Lehet-e ez problémát okozhat a letöltéseket ..? |
|
| |||
| |||
| Nem nem sokat e téren. De én is hallottam, hogy az egyes frissítések problémákat okozhat ilyesmi. De azt kell várnia, hogy valaki több tudás segítségével tovább. Sajnálom, hogy nem tud már sokat segít. CG
__________________ Álom, mintha you'll live forever, Live mintha you'll die today " |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Telepítse a Windows 7 32bit vagy 64bit | robina80 | A Windows operációs rendszerek | 9 | Október 24, 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | A Windows operációs rendszerek | 8 | Szeptember 19, 2009 12:52 |
| Windows Anti-Virus Pro, nem lehet megnyitni az Alkalmazások | Jacko2983 | Vírus, kémprogram és biztonság | 30 | Augusztus 22, 2009 23:21 |
| Windows XP 32 bites és a RAM - csak 2GB Műsor | Coolyxxx | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 10. március 2009 01:47 |
| Windows XP 32bit vagy 64bit A különbség? | Fatpigeon | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. december 2007 13:09 |
| Téma eszközök | |
| |