![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני לאחרונה לרכוש מכונה עם Windows XP Pro x64. התקנתי 32bit ויישומים רבים עבדו בסדר עד היום. אני לא מצליח להפעיל את רוב היישומים 32bit על המחשב שלי, ואני מקבל את הודעת השגיאה: "התוכנית של תכונת" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ סופר וכו '... Exe "לא ניתן להפעיל או להפעיל בשל חוסר תאימות עם גירסאות 64 סיביות של Windows. אנא פנה לספק התוכנה כדי לשאול אם של 64 סיביות של Windows גירסה תואמת זמין ". העניין הוא, זה נעשה שימוש כדי להפעיל את הקנס עד 10 דקות לפני. עכשיו IM מקבל הודעה על זה את רוב יישומי 32 סיביות. האם יש דרך לתקן את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם התקנת משהו או להוריד משהו או אפילו יש Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| ובכן, אני הורדתי את כל העדכונים של Windows, הורדת כמה משחקים מקוונים, חלק פעיל x דברים פה ושם ... הורדות אלה יכול לגרום לבעיה זו ..? |
|
| |||
| |||
| אני לא לא הרבה על אזור זה. אבל שמעתי שיש עדכונים מסוימים יכולים לגרום לבעיות כאלו. אבל תצטרך לחכות למישהו עם יותר ידע כדי לעזור לך יותר. מצטער, אני לא יכול לעזור לך הרבה. CG
__________________ "חלום כאילו תוכל לחיות לנצח, חיים כאילו היום יהיה למות" |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקן את Windows 7 32bit או 64bit | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 24 אוקטובר 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit שדרג | Ozzie82 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 19 ספטמבר 2009 12:52 |
| אנטי וירוס-Windows-Pro, לא ניתן לפתוח יישומי | Jacko2983 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 30 | 22 אוגוסט 2009 23:21 |
| 32Bit-Windows XP ו-RAM - מציג רק 2GB | Coolyxxx | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | -10 מרץ 2009 01:47 |
| Windows XP 32bit או 64bit כל ההבדל? | Fatpigeon | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 דצמבר 2007 13:09 |
| שרשרת כלים | |
| |