mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows x64 nesāks jebkurā 32bit programmas

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 28, 2008, 11:53
New Member Group

Sveiki,

Es nesen nopirka mašīnu ar Windows XP Pro x64. Es uzstādītas daudz 32bit pieteikumus un strādāja naudas sodu līdz mūsdienām. Es neesmu spējīgs vadīt lielāko daļu 32bit programmas uz sava datora un i get this error message:

"Programma iezīme" C
; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ super .. utt. Exe "nevar sākt vai darbināt dēļ nesaderības ar 64 bitu Windows versijas. Sazinieties programmatūras pārdevējs jautāt, ja 64 bitu Windows saderīgu versija ir pieejama . "

Lieta ir tas vadībā izmantoto naudas sodu līdz 10 minūtēm. Now im saņemt šo ziņojumu par lielāko daļu manas 32 bitu programmas. Vai ir veids, kā salabot?
Old Janvāris 29, 2008, 10:44
Donors Group

Vai esat instalējis kaut vai lejupielādējis kaut vai pat dabūja Windows Update?

CG

Mana sistēma: Datora

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Motherboard:
ABIT IN9
RAM Operatīvā atmiņa:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (s):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
750GB Internal, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD atkārtota rakstnieks
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Dzesēšana:
ZALMAN HSF
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2.005
Old Janvāris 29, 2008, 10:58
New Member Group

labi, es lejupielādēt visas Windows atjauninājumus, ielādēt dažas online spēles, daži aktīvi x sīkumi šur un tur ... Vai šie downloads izraisīt šo problēmu ..?
Old Janvāris 29, 2008, 11:00
Donors Group

Man nav ne daudz par šo jomu. Bet es esmu dzirdējusi, ka daži atjauninājumi var radīt problēmas, piemēram, ka. Bet jums būs jāgaida, kamēr kāds, kuram ir daudz zināšanu, lai palīdzētu jums vairāk. Sorry es nevaru ve daudz palīdzēt.

CG

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.