![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Niedawno zakupiono maszyny z systemem Windows XP Pro x64. Po zainstalowaniu aplikacji i wielu 32bit pracowali grzywny aż do dziś. Nie jestem w stanie uruchomić większość 32-bitowych aplikacji na mój komputer i ja dostać ten komunikat o błędzie: "Program funkcja" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ super .. itp.. Exe "nie można uruchomić lub uruchomić z powodu niezgodności z 64-bitowymi wersjami systemu Windows. Proszę skontaktować się z dostawcą oprogramowania, aby zapytać, czy 64-bitowa wersja systemu Windows kompatybilny jest dostępna ". Rzecz jest ten służy do uruchamiania grzywny do 10 minut temu. Teraz zaczyna im tę wiadomość na większość moich 32-bitowe aplikacje. Czy istnieje sposób, aby rozwiązać ten problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy coś zainstalowane lub pobrać coś lub nawet dostałem Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| Well, I pobrać wszystkie aktualizacje systemu Windows, pobrać niektóre gry online, niektóre aktywnych x rzeczy tu i tam ... Czy te pliki do pobrania przyczyną tego problemu ..? |
|
| |||
| |||
| I nie nie wiele o tym obszarze. Ale słyszałem, że niektóre aktualizacje mogą powodować problemy tak. Ale będziesz musiał czekać na kogoś z większą wiedzą, które pomogą Ci więcej. Niestety nie mogę już wiele pomóc. CG
__________________ "Sen jako jeśli będziesz żyć wiecznie żywe, jak gdyby you'll die today" |