![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nedávno som kúpil počítač s Windows XP Pro x64. Nainstaloval som veľa 32bit aplikácií a bolo v poriadku až do dneška. Nejsem schopný bežať väčšinu 32bit aplikácie na mojom počítači a dostávam toto chybové hlásenie: "Program vlastnosť" C ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ super .. atď. Exe "nemožno spustiť, alebo spustiť z dôvodu nekompatibility s 64-bitovou verziou Windows. Obráťte sa na predajcu softvéru sa opýtať, či 64-bit Windows kompatibilná verzia je k dispozícii . " Ide o to, túto používa pre spustenie pokutu až do 10 minúty. Teraz im dostať túto správu na väčšinu mojich 32 bitových aplikácií. Existuje spôsob, ako to spravit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste nainštalovali niečo stiahli alebo niečo, alebo dokonca dostal Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| No, já stiahli zo všetkých aktualizácií systému Windows, prevzali nejaké online hry, niektoré aktívne x veci tu a tam ... Mohli by tieto BitTorrent príčinou tohto problému ..? |
|
| |||
| |||
| Nemám žiadnu moc o tejto oblasti. Ale počul som, že niektoré aktualizácie môže spôsobiť problémy, ako je to. Ale budete musieť počkať na niekoho s viac poznatkov, ktoré vám pomôžu viac. Prepáčte, nemôžem to moc pomôže. CG
__________________ "Dream as, ak budete žiť večne, Live, ako keby vám dnes zomrieť" |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalovať Windows 7 32bit alebo 64bit | robina80 | Operačné systémy Windows | 9 | 24.októbra 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Operačné systémy Windows | 8 | 19.Septembra 2009 12:52 |
| Windows Anti-Virus Pro, nemožno otvoriť Aplikácie | Jacko2983 | Virus, spyware a bezpečnosť | 30 | 22.srpna 2009 23:21 |
| Windows XP 32Bit a RAM - iba 2GB Zobrazení | Coolyxxx | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 10. marec 2009 01:47 |
| Windows XP 32bit alebo 64bit Akýkoľvek rozdiel? | Fatpigeon | Operačné systémy Windows | 4 | 13. decembra 2007 13:09 |
| Thread Tools | |
| |