![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Недавно сам купио машина са Уиндоус КСП Про кс64. И многи 32бит инсталирана апликација и фино радило све до данас. Ја сам не у могућности да тече већина 32бит програми на мој рачунар и ја добити данашји порука о грешци: "Програм функцију" Ц ; \ Програм Филес (кс86) \ Адмиресофт \ супер .. итд. Ексе "не може започети или трчање због инкомпатибилност са 64-битним верзијама система Уиндоус. Обратите се добављачу софтвера питати да ли је 64-битни Уиндоус компатибилна верзија је доступна ". Ствар је, овај који се користе за покретање у реду до 10 минута пре. Сада им узимајући ову поруку на већини мојих 32 битна апликација. Да ли постоји начин да се ово поправити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли инсталиран или било што скинути ништа или чак добио Уиндоус Упдате? ЦГ
|
| |||
| |||
| добро, ја скинути све прозоре исправке, скинути неке игре онлине, неке активне кс ствари ту и тамо ... Могао те доунлоадс узрок овог проблема ..? |
|
| |||
| |||
| Не нема пуно о овом подручју. Али сам чуо да су неке допуне могу узроковати проблеме као што је то. Али, мораћете ћете чекати да неко са више знања како би вам помогао у море. Нажалост ја не могу сам пуно помоћи. ЦГ
__________________ "Дреам као да ћете живети заувек, Ливе, као да ћете умрети данас" |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталирајте Уиндоус 7 32бит или 64бит | робина80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 24. Окт 2009 08:12 |
| Оперативни систем Уиндоус Виста 32бит> 64бит надоградњу | Оззие82 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 19. Јул 2009 12:52 |
| Уиндоус Анти-Вирус Про, Цан'т Опен Апплицатионс | Јацко2983 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 30 | 22 Авг 2009 23:21 |
| Уиндоус КСП 32бит и РАМ - 2ГБ Само у приказивању | Цоолыкскскс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 10 март 2009 01:47 |
| Уиндоус КСП 32бит или 64бит Било која разлика? | Фатпигеон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13 децембар 2007 13:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |