![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Нещодавно я купив машину з Windows XP Pro x64. Я встановив багато 32bit програми, але працюють штрафом до сьогоднішнього дня. Я не можу запустити більшість додатків 32bit на моєму комп'ютері і я отримую повідомлення про помилку: "Програма функцію" З ; \ Program Files (x86) \ Admiresoft \ Super .. etc. EXE "не може починатися або запустити з-за несумісності з 64-розрядними версіями Windows. Будь ласка, зв'яжіться з виробником програмного забезпечення, щоб запитати, якщо 64-розрядних версій Windows сумісна версія доступна ". Справа в тому, це використовується для запуску штраф до 10 хвилин тому. Тепер їм отримання цього повідомлення на більшості моїх 32 розрядних програм. Чи є спосіб виправити це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановили Чи Ви що-небудь або чого-небудь або завантажений навіть отримав Windows Update? CG
|
| |||
| |||
| Ну, я завантажив всі оновлення Windows, завантажили деяких онлайн-ігор, деякі Active X речі тут і там ... Чи можуть ці завантаження причина цієї проблеми ..? |
|
| |||
| |||
| Ще я не багато про це районі. Але я чув, що деякі оновлення можуть виникнути проблеми подібного. Але вам доведеться чекати більше знання, щоб допомогти вам більше. На жаль я не можу В.Е. велику допомогу. CG
__________________ "Сон ніби будеш жити вічно, жити, як ніби ти помреш сьогодні" |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows 7 32bit чи 64bit | robina80 | Операційні системи Windows | 9 | 24 жовтня 2009 08:12 |
| Windows Vista 32bit> 64bit оновлення | Ozzie82 | Операційні системи Windows | 8 | 19 вересня 2009 12:52 |
| Windows Anti-Virus Pro, Can't відкритими додатками | Jacko2983 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 30 | 22 серпня 2009 23:21 |
| Windows XP 32bit та оперативної пам'яті - Тільки 2GB Показані | Coolyxxx | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 10 березня 2009 01:47 |
| Windows XP 32bit чи 64bit яка різниця? | Fatpigeon | Операційні системи Windows | 4 | 13 грудня 2007 13:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |