![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз трябваше ми Toshiba M45 тетрадка за почти 2 години, и това е било наред до сега. Вчера, започнах да си лаптоп, както обикновено и влязъл през XP вход екран, но след като ми беше зареден десктопа и се опитах да отворите Internet Explorer, всичко просто замрази и аз трябваше да направя задръжте бутона на захранването надолу, за да го да се затвори. Опитах се отново след няколко пъти, и на едно и също нещо се случи (то замрази всеки път, когато се опита да изпълни команда от десктопа). Също така, след като първият път, по някаква причина ми се промени от работния си картината, за да се появи съобщение за грешка, че каза "Active Desktop е забранено". Тази сутрин, реших да опитам отново, но този път нещо много по-сериозно се случи: след първоначалния Toshiba обувка-горе на екрана (преди Windows XP зареждане на екрана), на командния ред дойде каза: "Операционна система да не е намерен", заедно с някои други неща и тя няма да отида някоя далеко. Направих твърд затвори надолу и се опита отново, но този път, след първоначалната Toshiba екран, на екрана просто отиде черно и дори не показвате бял команда съобщения. Проверих в BIOS и тя разпознава твърд диск, но аз наистина не знам какво да правя от тук. Моля, помогнете = \ Благодарности, Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като Windows файлове са повредени.
| |||
| |||
| Дейв - Страхувах се, че ще трябва да направим, че ... моята тетрадка дойдоха с XP предварително инсталирани, това значи, че трябва да купите нова XP CD? И ако това е така, ще ми твърд диск и всички мои файлове все още се непокътнати след това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли за възстановяване на диск със системата?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Hard Drive или Windows? Бр приучавам Обувка конфигуриран правилно и е заседнало в всегдашно Непрекъснато! | soupdragon1973 | Windows операционни системи | 12 | 7-ми ноември, 2009 09:00 |
| Черен екран на зареждане | Weg | Windows операционни системи | 1 | 28-ми октомври 2009 11:56 |
| Черен екран по време на първата Обувка Горе, но могат да работят изящни време на рестартиране | yiting141 | Windows операционни системи | 0 | 14-ти септември 2009 05:22 |
| Windows XP няма да Обувка, дори в безопасен режим - Твърд диск виновен | Политически | Дискове & сменяемите носители | 27 | 4-ти септември 2008 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |