menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP černou obrazovku po boot-up (pevný disk problém?)

Reply

Thread Nástroje
Old 16.prosince 2007, 16:05
Nový člen skupiny

Mám můj notebook Toshiba M45 pro téměř 2 roky a je to byla pokuta až do teď. Včera jsem začal můj notebook jako obvykle a přihlásit prostřednictvím XP přihlašovací obrazovku, ale po mém desktopu měli naloženo a já se snažil otevřít Internet Explorer, je celá věc jen zmrazila, a musel jsem udělat podržte tlačítko napájení dolů jej získat na vypne. Snažil jsem se znovu několikrát, a to samé se stalo (to zmrazila pokaždé, když se snažil spustit příkaz z desktopu). I poté, co poprvé, se z nějakého důvodu mého desktopu změnilo od mých obrázek se chybová zpráva, že řekl: "aktivní plochu je zakázán." To ráno, jsem se rozhodl to zkusit znovu, ale tentokrát něco mnohem závažnější stalo: po počátečním Toshiba boot-up displej (u Windows XP ložné obrazovka), příkazový řádek přišel s tím, že "operační systém nenalezen" spolu s některými jiné věci a že by nemělo jít každém dál. Udělal jsem tvrdý vypnout a pokusil znovu, ale tentokrát se po počátečním Toshiba obrazovku, prostě šel černá obrazovka a ani žádná bílá příkaz zpráv. Ověřil jsem si v BIOSu počítače a zjistí, pevný disk, ale já vážně nevím, co dělat dále. Prosím pomozte = \
Díky,
Dan
Old 16.prosince 2007, 16:11
Administrátor Skupina

Zní to jako Windows soubory jsou poškozené.

Vykopat jeden XP CD, a provést opravu XP.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16.prosince 2007, 16:21
Nový člen skupiny

Dave -
Bál jsem se na to ... můj notebook přišel s pre-nainstalovány XP, to znamená, jsem se ke koupi nové cd XP? A pokud je to v případě, bude můj pevný disk a všechny moje soubory stále neporušené nato?
Old 16.prosince 2007, 17:06
Dárce Skupina

Měli byste získat Obnova disku se systémem?

Pokud tomu tak je se podívat a zjistit, jestli tam není destruktivní využití opce.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základní desky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pevný disk nebo Windows? Ks zvyklý spustit správně a je Stuck v Kontinuální Objeďte! soupdragon1973 Operační systémy Windows 12 7.listopadu 2009 09:00
Černá obrazovka na boot-up weg Operační systémy Windows 1 28.října 2009 11:56
Černé obrazovce během First Boot Up, ale umí pracovat výtvarných Během Reboot yiting141 Operační systémy Windows 0 14.září 2009 05:22
Windows XP nebude Zavádecí, ani v nouzovém režimu - Pevný disk chyba politické Drives & Removable Media 27 4. Září 2008 13:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.