![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám můj notebook Toshiba M45 pro téměř 2 roky a je to byla pokuta až do teď. Včera jsem začal můj notebook jako obvykle a přihlásit prostřednictvím XP přihlašovací obrazovku, ale po mém desktopu měli naloženo a já se snažil otevřít Internet Explorer, je celá věc jen zmrazila, a musel jsem udělat podržte tlačítko napájení dolů jej získat na vypne. Snažil jsem se znovu několikrát, a to samé se stalo (to zmrazila pokaždé, když se snažil spustit příkaz z desktopu). I poté, co poprvé, se z nějakého důvodu mého desktopu změnilo od mých obrázek se chybová zpráva, že řekl: "aktivní plochu je zakázán." To ráno, jsem se rozhodl to zkusit znovu, ale tentokrát něco mnohem závažnější stalo: po počátečním Toshiba boot-up displej (u Windows XP ložné obrazovka), příkazový řádek přišel s tím, že "operační systém nenalezen" spolu s některými jiné věci a že by nemělo jít každém dál. Udělal jsem tvrdý vypnout a pokusil znovu, ale tentokrát se po počátečním Toshiba obrazovku, prostě šel černá obrazovka a ani žádná bílá příkaz zpráv. Ověřil jsem si v BIOSu počítače a zjistí, pevný disk, ale já vážně nevím, co dělat dále. Prosím pomozte = \ Díky, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako Windows soubory jsou poškozené.
| |||
| |||
| Dave - Bál jsem se na to ... můj notebook přišel s pre-nainstalovány XP, to znamená, jsem se ke koupi nové cd XP? A pokud je to v případě, bude můj pevný disk a všechny moje soubory stále neporušené nato? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste získat Obnova disku se systémem?
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk nebo Windows? Ks zvyklý spustit správně a je Stuck v Kontinuální Objeďte! | soupdragon1973 | Operační systémy Windows | 12 | 7.listopadu 2009 09:00 |
| Černá obrazovka na boot-up | weg | Operační systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Černé obrazovce během First Boot Up, ale umí pracovat výtvarných Během Reboot | yiting141 | Operační systémy Windows | 0 | 14.září 2009 05:22 |
| Windows XP nebude Zavádecí, ani v nouzovém režimu - Pevný disk chyba | politické | Drives & Removable Media | 27 | 4. Září 2008 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |