Windows XP μαύρη οθόνη μετά boot-up (σκληρό δίσκο το θέμα;) Είχα μου Toshiba M45 σημειωματάριο για περίπου 2 χρόνια, και θα έχουν πρόστιμο έως τώρα. Χθες, άρχισε να μου σημειωματάριο, ως συνήθως, και να συνδεθεί μέσω των XP Login οθόνη, αλλά μετά την επιφάνεια εργασίας μου είχε φορτωθεί και προσπάθησα να ανοίξετε τον Internet Explorer, το όλο θέμα μόλις πάγωσε και είχα να κάνω κρατήστε πατημένο το κουμπί κάτω για να το αποκτήσουν για την διακοπή. Προσπάθησα και πάλι μερικές φορές, και το ίδιο συνέβη (που πάγωσε κάθε φορά που επιχείρησε να εκτελέσει μια εντολή από την επιφάνεια εργασίας). Επίσης, μετά την πρώτη φορά, για κάποιο λόγο μου άλλαξε από την επιφάνεια εργασίας μου εικόνα σε ένα μήνυμα λάθους που είπε "Active Desktop είναι απενεργοποιημένη". Σήμερα το πρωί, αποφάσισα να προσπαθήσω ξανά, αλλά αυτή τη φορά κάτι πολύ πιο σοβαρό συνέβη: μετά την αρχική εκκίνηση Toshiba-up οθόνη (πριν από την οθόνη φόρτωσης των Windows XP), μια γραμμή εντολών κατέληξε λέγοντας "Λειτουργικό σύστημα δεν βρέθηκε" μαζί με κάποια άλλα πράγματα και δεν θα προχωρήσουμε μακρύτερα. Είχα ένα σκληρό κλείσει και προσπάθησε πάλι, αλλά αυτή τη φορά, μετά την αρχική Toshiba οθόνη, η οθόνη πήγε λίγο μαύρο και δεν εμφανίζει καμία λευκή εντολή μηνύματα. Έλεγξα στο BIOS και ανιχνεύει έναν σκληρό δίσκο, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ. Παρακαλώ βοηθήστε = \
Ευχαριστώ,
Dan |