Windows XP crni ekran nakon boot-up (hard disk problem?) Sam imao moj notebook Toshiba M45 za gotovo 2 godine, i to je bilo u redu do sada. Jučer sam počela moju bilježnicu kao i obično i prijavljeni kroz XP login screen, ali nakon mog desktop je učitan i JA pokušao to OpenBSD Internet Explorer, cijela stvar samo smrznuti i sam morao učiniti držati power tipku prema dolje da biste dobili Internet da se isključiti. JA pokušao opet nekoliko puta, a isto se dogodilo (smrznuti ga svaki put kad sam pokušao izvršiti naredbu iz desktop). Također, nakon što je prvi put, iz nekog razloga promijenio moj desktop iz mog sliku za poruku o pogrešci koja je rekao da je "aktivni desktop je onemogućen". Jutros sam odlučila pokušati ponovno, ali ovaj put nešto mnogo ozbiljnije dogodilo: nakon početnog Toshiba boot-up zaslon (prije Windows XP loading ekran), u naredbeni redak izađe govoreći: "Operacijski sustav nije pronađena", zajedno s nekim ostalog, i to ne ide dalje. Ja tvrdim pričepiti dolje i pokusao ponovo, ali ovaj put, nakon početnog Toshiba zaslon, zaslon pravedan je otišao i nije crno ni bijelo naredba prikazuje nikakve poruke. Ja provjeriti u BIOS i ona otkriva jedan hard disk, ali ja stvarno ne znam što učiniti s ovdje. Please help = \
Hvala,
Dan |