kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP, fekete képernyő után boot-up (merevlemezként probléma?)

Reply

Téma eszközök
Old December 16, 2007, 16:05
Új tag Csoport

Default Windows XP, fekete képernyő után boot-up (merevlemezként probléma?)

Azt már én Toshiba M45 notebook majdnem 2 év, és ez volt szép eddig. Tegnap én elkezdtem a notebook, mint azelőtt, és bejelentkezett az XP bejelentkezési képernyőjén, de az én asztalon volt betöltve, és megpróbáltam megnyitni az Internet Explorer, az egészet csak fagyott és volt, hogy tartsa a hatalom gomb le, hogy kell zárni. Megpróbáltam megint egy pár alkalommal, és ugyanaz a dolog történt (a megdermedt minden alkalommal megpróbáltam teljesíteni a parancsot az asztalon.) Is, miután az első alkalom, hogy valamilyen okból a Desktop megváltozott képe egy hibaüzenet, hogy azt mondta: "Active Desktop van tiltva." Ma reggel, úgy döntöttem, hogy próbálkozzon újra, de most valami sokkal komolyabb történt: miután az eredeti Toshiba boot-up képernyőn (mielőtt a Windows XP loading képernyőn), a parancssori jött, mondván, hogy "operációs rendszer nem található" együtt néhány Más dolgok, és nem megy minden tovább. Én egy kemény bezárták, és újra próbálkozott, de most, miután az eredeti Toshiba képernyő, a képernyőn csak mentem fekete és nem is jelenjen meg a fehér parancs üzeneteket. Megnéztem a BIOS-ban, és érzékeli a merevlemezt, de én tényleg nem tudom, mit csináljak itt. Kérem, segítsen = \
Köszönöm,
Dan
Old December 16, 2007, 16:11
Administrator Group

Úgy hangzik, mint a Windows fájl sérült.

Áss egy XP CD-t, és ezt egy XP javítás.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 16, 2007, 16:21
Új tag Csoport

Dave -
Félt azt akartam volna csinálni, hogy ... én notebook jött XP előre telepített, ez azt jelenti, hogy vegyél egy új XP CD-t? És ha ez a helyzet, majd én merevlemezére, és minden kép még érintetlen utána?
Old December 16, 2007, 17:06
Donor Group

Did you get a Recovery Disk a rendszer?

Ha igen, tekintse, és ha van egy roncsolásmentes hasznosítási lehetőséget.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? nightstar Processzorok, alaplapok és RAM 4 November 9, 2009 10:30
Merevlemez vagy a Windows? Pc szokás Boot helyesen és a Stuck in folyamatosan Loop! soupdragon1973 A Windows operációs rendszerek 12 November 7, 2009 09:00
Fekete képernyő a boot-up Weg A Windows operációs rendszerek 1 Október 28, 2009 11:56
Fekete képernyő közben először el kell indítani, s ugyanakkor képes működni Fine alatt Reboot yiting141 A Windows operációs rendszerek 0 Szeptember 14, 2009 05:22
A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba politikai Drives & Removable Media 27 4. Sep 2008 13:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.