![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt már én Toshiba M45 notebook majdnem 2 év, és ez volt szép eddig. Tegnap én elkezdtem a notebook, mint azelőtt, és bejelentkezett az XP bejelentkezési képernyőjén, de az én asztalon volt betöltve, és megpróbáltam megnyitni az Internet Explorer, az egészet csak fagyott és volt, hogy tartsa a hatalom gomb le, hogy kell zárni. Megpróbáltam megint egy pár alkalommal, és ugyanaz a dolog történt (a megdermedt minden alkalommal megpróbáltam teljesíteni a parancsot az asztalon.) Is, miután az első alkalom, hogy valamilyen okból a Desktop megváltozott képe egy hibaüzenet, hogy azt mondta: "Active Desktop van tiltva." Ma reggel, úgy döntöttem, hogy próbálkozzon újra, de most valami sokkal komolyabb történt: miután az eredeti Toshiba boot-up képernyőn (mielőtt a Windows XP loading képernyőn), a parancssori jött, mondván, hogy "operációs rendszer nem található" együtt néhány Más dolgok, és nem megy minden tovább. Én egy kemény bezárták, és újra próbálkozott, de most, miután az eredeti Toshiba képernyő, a képernyőn csak mentem fekete és nem is jelenjen meg a fehér parancs üzeneteket. Megnéztem a BIOS-ban, és érzékeli a merevlemezt, de én tényleg nem tudom, mit csináljak itt. Kérem, segítsen = \ Köszönöm, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a Windows fájl sérült.
| |||
| |||
| Dave - Félt azt akartam volna csinálni, hogy ... én notebook jött XP előre telepített, ez azt jelenti, hogy vegyél egy új XP CD-t? És ha ez a helyzet, majd én merevlemezére, és minden kép még érintetlen utána? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did you get a Recovery Disk a rendszer?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Merevlemez vagy a Windows? Pc szokás Boot helyesen és a Stuck in folyamatosan Loop! | soupdragon1973 | A Windows operációs rendszerek | 12 | November 7, 2009 09:00 |
| Fekete képernyő a boot-up | Weg | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 28, 2009 11:56 |
| Fekete képernyő közben először el kell indítani, s ugyanakkor képes működni Fine alatt Reboot | yiting141 | A Windows operációs rendszerek | 0 | Szeptember 14, 2009 05:22 |
| A Windows XP nem indul, még csökkentett módban - Merevlemez hiba | politikai | Drives & Removable Media | 27 | 4. Sep 2008 13:31 |
| Téma eszközök | |
| |