mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP juodas ekranas po boot-up (kietojo disko problema?)

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 16, 2007, 16:05
Naujas Narys

Turėjau savo notebooka Toshiba M45 beveik 2 metus, ir tai buvo gerai iki šiol. Vakar aš pradėjau viršų My Notebook kaip įprasta ir prisijungęs per XP "prisijungimo ekranas, bet po mano darbastalio buvo pakrauta ir aš bandžiau atidaryti Internet Explorer, visa tai tiesiog užšaldė ir man teko daryti palaikykite paspaudê maitinimo mygtuką, kad jį gauti išjungti. Bandžiau dar kelis kartus, ir tas pats nutiko (jis įšaldė kiekvieną kartą aš bandžiau vykdyti komandą Desktop). Be to, po pirmą kartą, dėl kažkokių priežasčių mano darbastalio pasikeitė mano nuotrauką klaidos pranešimą, sakė: "Active Desktop yra išjungtas". Šį rytą aš nusprendžiau pabandyti dar kartą, tačiau šį kartą kažkas daug daugiau rimtų atsitiko: po pirmųjų "Toshiba" boot-up screen (iki Windows XP "Kraunasi ekrane), komandinėje eilutėje atėjo pasakyti" Operating system not found "kartu su keletu kita ko, ir jis nenorėjo eiti bet toliau. Aš sunkiai uždaryti ir pabandė dar kartą, tačiau šį kartą, po pirminio Toshiba ekranas, ekranas tik atėjo juodos ir net nebuvo rodomi visi balti komanda žinutes. Aš patikrinti BIOS ir ji aptinka standųjį diską, bet aš tikrai nežinau, ką daryti, iš čia. Please help = \
Ačiū,
Dan
Old Gruodis 16, 2007, 16:11
Administrator Grupė

Panašiai kaip ir "Windows failai yra sugadintas.

Odkopać XP CD ir padaryti XP remontas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 16, 2007, 16:21
Naujas Narys

Dave -
Bijoti buvau ketinate daryti, kad ... My Notebook atėjo su XP iš anksto įdiegta ", tai reiškia aš turiu pirkti naują XP CD? Ir jei tai byla, mano kietajame diske ir visi mano failus vis dar galima sveika po to?
Old Gruodis 16, 2007, 17:06
Donorų grupės

Ar jums Recovery diskas su sistema?

Jei taip ir atrodo ir pažiūrėkite, ar ten yra neardomieji panaudojimo galimybė.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.