Windows XP melns ekrāns pēc boot-up (hard drive jautājums?) Man bija mana Toshiba M45 notebook gandrīz 2 gadus, un tas ir naudas sods līdz šim. Vakar, es sāku manu notebook kā parasti, un reģistrē caur XP pieteikšanās ekrāna, bet pēc mana desktop bija piekrauts, un es mēģināju atvērt Internet Explorer, viss tikai iesaldēja un man bija darīt turiet ieslēgšanas pogu uz leju, lai saņemtu to izslēgt off. Es mēģināju vēlreiz vairākas reizes, un tas pats notika (it iesaldēja ik reizi, kad es centos izpildīt komandu no desktop). Arī pēc tam, kad pirmo reizi, kaut kādu iemeslu dēļ manu desktop maina no manu attēlu kļūdas ziņojumu, kas teica, "aktīvā desktop ir atspējota. Šorīt, es nolēmu mēģināt vēlreiz, bet šoreiz kaut kas daudz nopietnākas notika: pēc sākotnējās Toshiba boot ekrānu (pirms Windows XP iekraušana ekrāna), komandrindas pienāca un teica: "Operating system not found" kopā ar dažiem citas lietas, un tas neko vairs tālāk. Man nebija grūti slēgtas un mēģināja vēlreiz, bet šoreiz, pēc sākotnējās Toshiba ekrānu, ekrāna tikai gāja melna un nav pat neviena balta komandu ziņojumus. Piereģistrējos BIOS, un tas atrod cieto disku, bet es tiešām nezinu, ko darīt, no šejienes. Please help = \
Pateicība,
Dan |