Windows XP czarny ekran po rozruchu (twardy problem?)
Miałem mojego notebooka Toshiba M45 prawie 2 lata, i to było dobrze aż do teraz. Wczoraj rozpoczęła się jak zwykle moim notebooku i zalogowany poprzez XP ekran logowania, ale po moim pulpicie był załadowany i próbie otwarcia programu Internet Explorer, wszystkiego po prostu zamarzł i musiałem zrobić przytrzymaj przycisk zasilania, aby uzyskać to odcięcia. Próbowałem jeszcze kilka razy, i to samo się stało (to zamarzł za każdym razem starałem się wykonywać polecenia z pulpitu). Ponadto, po pierwszym razem, z jakiegoś powodu mojego pulpitu zmiana z mojego hotelu do komunikatu o błędzie, że powiedział: "Active Desktop jest wyłączony". Dziś rano, postanowiłem spróbować ponownie, ale tym razem coś bardziej poważnego się stało: po początkowym Toshiba rozruchu ekranu (przed ekran ładowania systemu Windows XP), wiersz polecenia pojawiły się mówiąc: "System operacyjny nie znaleziono" wraz z niektórymi innymi i nie będzie żadnych przejść dalej. Zrobiłem twardy zamknięty i próbował ponownie, ale tym razem, po początkowym Toshiba ekran, czarny ekran po prostu wyszedł i nawet nie wykazuje żadnej komendy biały wiadomości. Sprawdziłem w BIOSie i wykrywa dysk twardy, ale ja naprawdę nie wiem co robić dalej. Proszę pomóc = \
Dzięki,
Dan
|