![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám môj notebook Toshiba M45 pre takmer 2 roky a je to bola pokuta až do teraz. Včera som začal môj notebook ako obvykle a prihlásiť prostredníctvom XP prihlasovaciu obrazovku, ale po mojom desktopu mali naložené a já se snažil otvoriť Internet Explorer, je celá vec len zmrazila, a musel som urobiť pridržte tlačidlo napájania nadol ho získať na vypne. Snažil som sa opäť niekoľkokrát, a to isté sa stalo (to zmrazila zakaždým, keď sa snažil spustiť príkaz z desktopu). I potom, čo prvýkrát, sa z nejakého dôvodu môjho desktopu zmenilo od mojich obrázok sa chybové hlásenie, že povedal: "aktívnu plochu je zakázaný." To ráno, som sa rozhodol to skúsiť znovu, ale tentokrát niečo oveľa závažnejšie stalo: po počiatočnom Toshiba boot-up displej (u Windows XP ložnej obrazovka), príkazový riadok prišiel s tým, že "operačný systém nenalezen" spolu s niektorými iné veci a že by nemalo ísť každom dál. Urobil som tvrdý vypnúť a pokúsil znovu, ale tentokrát, po počiatočnom Toshiba obrazovku, prostě šel čierna obrazovka a ani žiadna biela príkaz správ. Overil som si v BIOSu počítača a zistí, pevný disk, ale ja vazne neviem, čo robiť ďalej. Prosím pomôžte = \ Vďaka, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako Windows súbory sú poškodené.
| |||
| |||
| Dave -- Bál som sa na to ... môj notebook prišiel s pre-nainštalované XP, to znamená, som sa ku kúpe novej cd XP? A ak je to v prípade, bude môj pevný disk a všetky moje súbory stále neporušené nato? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali by ste získať Obnova disku so systémom?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk alebo Windows? Ks zvyknutý spustiť správne a je Stuck v Kontinuálne Obíďte! | soupdragon1973 | Operačné systémy Windows | 12 | 7.listopadu 2009 09:00 |
| Čierna obrazovka na boot-up | weg | Operačné systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Čiernej obrazovke počas First Boot Up, ale vie pracovať výtvarných Počas Reboot | yiting141 | Operačné systémy Windows | 0 | 14.září 2009 05:22 |
| Windows XP nebude Zavádzacia, ani v núdzovom režime - Pevný disk chyba | politickej | Drives & Removable Media | 27 | 4. September 2008 13:31 |
| Thread Tools | |
| |