Уиндоус КСП црни екран након боот-уп (хард диск проблем?) Сам имао мој нотебоок Тосхиба М45 за готово 2 године, и то је било у реду до сада. Јучер сам почела моју свеске као и обично и пријављени кроз КСП логин сцреен, али након мог десктоп је учитан и ЈА суђен за Отворен Интернет Експлорер, цела ствар само замрзнути и сам морао учинити држати поуер тастер на доле да бисте добили Интернет да се искључити. ЈА суђен опет неколико пута, а исто се догодило (замрзнути га сваки пут кад сам покушао извршити наредбу из десктоп). Такође, након што је први пут, из неког разлога променио мој десктоп из мог слику за поруку о грешци која је рекао да је "активни десктоп је онемогућен". Јутрос сам одлучила покушати поново, али овај пут нешто много озбиљније догодило: након почетног Тосхиба боот-уп екран (пре Уиндоус КСП лоадинг екран), у командној линији изађе говорећи: "Оперативни систем није пронађена", заједно са неким осталог, и то не иде даље. Ја тврдим затворити доле и покусао поново, али овај пут, након почетног Тосхиба екран, екран праведан је отишао и није црно ни бело команда приказује никакве поруке. Ја проверити у БИОС и она открива један хард диск, али ја стварно не знам шта да урадите са овде. Плеасе хелп = \
Хвала,
Дан |